Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e54i867i76i7

Czy w Polsce są dziewczyny dla których seks, zboczenie jest fajne ?

Polecane posty

Gość e54i867i76i7

Odnoszę wrażenie że Polskie dziewczyny są nieco zacofane i oziębłe jeśli chodzi o seks.Dla porównania weźmy sobie kraje zachodnie USA, Francja , Włochy tam seks i czerpanie radości z niego jest praktycznie na pierwszym miejscu, dziewczyny kochają się rżnąć i lubią dominować.W Polsce panuje jakaś atmosferowa zaduma.Miałem kontakty seksualne z dziewczynami z którymi byłem i z dziewczynami które znałem jakiś okres czasu i lądowaliśmy w łóżku.Odnoszę wrażenie jak by dla polskich dziewczyn seksu mogło by w ogóle nie być a jak już to raz na miesiąc w dodatku przy świeczce i na misjonarza.Czemu w Polsce dziewczyny są takie drętwe i i speszone jeśli chodzi o te sprawy ? Znam tyle fajnych dziewczyn z którymi można by poszaleć w łóżku, są piękne, śliczne, prawie im komplementy a mimo to one uważają że przesadzam i życie ucieka im między palcami.

nie chcę Cię martwić, ale najłatwiej zachęcić kobietę, będąc dobrym kochankiem ;)

kiedy polske dziewczyny wyjezdzaja z pl przemieniaja sie we wulkany sexu....wierz mi....wy mezczyzni z p stworzyliscie to co chcieliscie...i to teraz macie :O

Gość e54i867i76i7
Nie zrozumiałaś tekstu.Nie muszę zachęcać do seksu dziewczyn gdyż jestem atrakcyjny i mam seksu sporo ale chodzi mi o to że Polki w łóżku są drętwe.

Ale dlaczego od razu uogólniasz? Nie wszystkie, może połowa Polek tak, ale reszta napewno nie.

bo może i Ty jesteś drętwy :) co robisz z łóżku z partnerką, a co chciałbyś robić, podczas, gdy ona nie ma ochoty?

Zle dobiertasz partnerki ,albo trafiasz na takie :D Jak pisal ktos wyzej poza granicami kraju budza sie w nich demony seksu...Pozatym wybacz .ale skoro to sa Twoje partnerki na raz do lozka,czego Ty od nich wymagasz,jeszcze za darmo hehehe??? Idz do agencji tam dostaniesz wszystko czego pragniesz za gotoweczke :D

generalizujesz, wszędzie są dziewczyny i otwarte i cnotliwe. Fakt, w Polsce z seksem jesteśmy jeszcze w średniowieczu, np. w porównaniu z wyuzdaną Szwecją, czy USA. Z drugiej strony- w krajach typu Włochy, Francja, czy Hiszpania ludzie owszem czerpią więcej radości z seksu, ale wcale nie jest tak, że dziewczyny mają dużą ilość partnerów i że "korzystają z życia". Generalnie faceci są na pewno dużo bardziej otwarci na przelotne znajomości i normą jest że lasek na koncie mają dużo, ale panuje jednak przekonanie, że dziewczyna ma być porządna. Wiadomo, w dużych miastach jest inaczej, ale prawda jest taka, że nie różni się to tak bardzo od tego,co jest w Polsce. I racją jest, że prawie wszystkie dziewczyny się 'otwierają' jak wyjadą za granicę swojego kraju.. i nie mówię tylko o Polkach.

jako narod slabo wypadamy na tle innych jesli chodzi o temperament sexualny... polki nie potrafia same przejac inicjatywy poprostu czekaja by dzialo sie samo ...

Gość WujekDobraRadaxD
Hahaha może dlatego że to są ludzie a nie przedmioty a ty je traktujesz jak lalki do posuwania więc nie dziw się że lecą na ciebie same głupie.A ja moge Ci powiedzieć że Polki są drugie co do kolejności najładniejszych na swiecie zaraz po Hiszpanii a w łóżku z ODPOWIEDNIM kochankiem są jeszcze lepsze ;D więc stań przed ścianą i nabierz prędkosci a grawitacja zrobi swoje :)

WujekDobraRadaxD polki drugie co do najladniejszych kobiet ? hehe a kolezka to byl tylko na wakacjach w egipcie :P

Gość ciekawska:)
jak coś Ci sie nie podoba frajerze to wy******j do francji i tych wszystkich innych państ które wymieniłeś ! Polki po prostu nie sa ku*****mi które jak napisałeś lubia sie rżnąc gdzie i z kim popadnie! WON!!!!!!!!!

Gość kirri
Jaki nauczyciel taka uczennica!Więc czego sie dziwisz,pretensje sam do siebie kieruj!

Gość e54i867i76i7
Ale kiedyś jedną dymałem prawie trzy minuty i ona pyta wszedłeś już ? A już byłem po...

Gość kirri
To co sie dziwisz ze laski sa dretwe jak ty po 3 min konczsz?!Sex to nie gra w szachy,szach i mat po 3 ruchach nie robi na nikim wrazenie!

Gość e54i867i76i7
Podrywam normalne laski co prawda te w moim wieku ciężko poderwać bo są głupie i się nie znają ale takie po sześćdziesiątce najlepiej dobrze ponad stówkę wagi rwe jak leci i robię im minetę odbytu a one nic..

Gość e54i867i76i7
We francji normalnie wszyscy mnie znają...od środka

Weź sejdź z tego forum bo pozarażasz nas swoja głipotą!

zejdź*

Odnoszę wrażenie jak by dla polskich dziewczyn seksu mogło by w ogóle nie być a jak już to raz na miesiąc w dodatku przy świeczce i na misjonarza. :D:D:D

Webster 💤 to co jeszcze robisz (oczywiście jeśli jesteś) w Polsce na polskim portalu dla polskich bab? :D hehehe :)

Swiezalatte właśnie chodziło o to, że jest to nieprawdziwe ;) nie widzisz, że się śmieje z tego, Webster :)

na pewno nie taka jak powyżej to autor opisuje :O Hm... dziwna jestem ja :P nie ma we mnie zła, tylko czasami, jak mam doczynienia ze zwyrodnialcami, rzucam ostrymi epitetami, duży smutek w moim sercu, a łza w oku, gdy trzeźwieję i na to wszystko patrzę z boku, wybaczcie więc proszę kochani, jeśli któregoś z Was pomyliłam ze zwyrodnialcami ;)

Gość qba1029384756
sam jestes dretwy cienki kochanku trzyminutowcu pozdrawiam

Gość ja uwielbiam seks iiii
temperamentem przewyższałam każdego mojego faceta. To prawda że w Polsce ludzie maja inne podejście do seksu, najgorsze jest to co kobietom fundują faceci a potem maja czelność sie dziwić dlaczego sa oziebłe. Chodzi oczywiście o hipokryzje w stylu on macho, ona dziwka. To jest tak żywe i nagminne w naszym kraju, jak kogoś moze dziwic ze kobiety sie hamuja? A to ze faceci sa bardziej 'otwarci" i pukaja co wlezie to ściema. Kobiety sie nie przyznaja z wymienionych juz przyczyn, ale przeciez kazdy logicznie myslacy człowiek wie ze skoro facet uprawia przygodny seks to gdzies tam musi byc w to zamieszana kobieta :)