Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gelinka1234

mial ktos z was to lozeczko ?jakie macie opinie?

Polecane posty

Gość Gelinka1234
nie dopatrzylam sie ne zdjeciu chodzilo mi o to samo lozeczko tylko 2 poziomowe?a wgl wam sie podoba?

Gość kolka123456
mam prawie identyczne, tylko firmy buna chyba, jest suuper, w razie czego ekspresowo sie sklada, leciutkie i baaardzo wygodne w uzytkowaniu. Jedyny mankament to taki ze nie mozna zainstalowac karuzeli, ale poradzilam sobie z tym montujac ja na przewijaku.

Gość kolka123456
ze swojej strony moge spokojnie polecic, tak jak na poczatku mialam watpliwosci tak teraz za nic nie chcialabym drewnianego.

Gość Gelinka1234
mi tez wlasnie sie spodobalo i ma dobry stelaz z bardziej wytrzymalych rurek wgl sprawia wrazenie stabilniejszego.kupilam u siebie za 249 a w necie sa bo 270 wiec troszke zaoszczedzilam ;D

Gość kolka123456
mnie wszyscy odradzali, zrobilam po swojemu bo spodziewalam sie przeprowadzki dosc daleko, dzis dziekuje sama sobie :)

Ja jestem bardzo zadowolona z takiego, miałam na początku ze szczebelkami to mały często uderzał się w głowę :/ a to co na zdjęciu jest świetne :) POLECAm

Gość Gelinka1234
mi lozeczko turystyczne nawet na codzien wydaje sie bardziej funkcjonalne duzo slyszalam ze dzieci sie obijaja o drewniane a tak jak mala mi podrosnie to bede mogla nawet ja tam wsadzic z zabawkami i mi sie pobawi a ja bede mogla cos zrobic dla siebie :)