Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijfurhgurg

problem z pokochaniem kogoś po utracie miłości

Polecane posty

Gość ijfurhgurg

Mam dość poważny problem. Bardzo przeżyłam rozstanie sprzed prawie 4 lat. Bardzo tego chłopaka kochałam. Był dla mnie prawie ideałem uczuciowości, wrażliwości, piękna... to była miłość od pierwszego wejrzenia i straciłam z nim dziewictwo. To były najpiękniejsze chwile ale los potoczył się tak, że nie jesteśmy ze sobą, on wyjechał, oboje nie mamy tak dużo pieniędzy by jeździć do siebie często. Poznałam innego chłopaka. Jest super w seksie, przytulaniu... i koniec. Nic prawie do niego nie czuję. Miło jest, w seksie super ale czuję taką pustkę. Wydaje mi się, że już nikogo nie pokocham. Do byłego też już czujęwypalenie, nie myślę o nim tak często, nie chcę już do niego jechać ani go widzieć. Zrobiłam się jednak bardzo oschła, sceptycznie nastawiona. Chyba nawet mój obecny to wyczuwa i może ma mi za złe. Obawiam się, że już zawsze tak będzie i że nie będzie już miłości. Nie czuję do facetów NIC głębszego.

Gość ijfurhgurg
Ciekawe, że miałabym być sama przez 10 lat np. Byłam sama 4 lata. To chyba nazbyt długo, nie uważasz?