Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreciap

SEN wypadajace zeby czy to jest prawda ze .........?

Polecane posty

Czy jest prawda i komus sie to sprawdziło ( wieżyc czy nie ) ze jesli jest sen ze wypadaja zeby to moze byc jakis klopot lub smierc ??

Gość Jabardzo
Powiem szczerze, że jestem niedowiarkiem, ale śniły mi się kiedyś wypadające mi zęby i zaraz potem umarła babcia. W życiu tego nie zapomnę.

Gość Fibi Buffe
Znajomi twierdzą, że jak im się śniły wypadające zęby to spotkało ich lub kogoś bliskiego nieszczęście - choroba lub śmierć. Mnie się ostatnio też śniły wypadające zęby, nawet krew była, ale jakoś tak nie kojarzę, żeby krótko po tym śnie coś się takiego zdarzyło. Ale mnie to się często śnią ruszające się zęby, albo, że sobie wyciągam zęby, albo, że wypadają, ale wydaje mi się, że u mnie to wynika z wewnętrznego lęku przed utratą zebów (przynajmniej tych z przodu).

W moim wypadku występujący w śnie ruszający się ząb, potem w końcu wypadający i to dotykanie językiem pustej dziury po nim jest zjawiskiem przypadającym minimum raz w miesiącu. Nikt na szczęście po tych snach nie umiera nigdy. Wręcz przeciwnie, kiedyś ten ząb nie śnił mi się baaaaardzo długo, bo jakoś niecały rok i babcia zmarła.... potem po jakimś czasie wypadające zęby śniły mi się systematycznie często i do tej pory dzięki Bogu wszyscy żyją.

Gość kawa+mlekooo---
u mnie było tak - miałam wypadek, kilka dni nie kojarzyłam co się wokół mnie dzieje, pamiętam tylko te dziwne wrażenia że wypadają mi zęby... tzn miałam stłuczoną trzustkę, wymiotowałam a wydawało mi się że wymiotuje przez te wypadające zęby (tak naprawdę nie straciłam ani jednego zęba). Gdy zaczełam dochodzic do siebie dowiedziałam się że moja przyjaciółka nie przeżyła.... A pierwsze słyszę że zęby=śmierć