Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdfdfg

chcę być szczupła, ale jak?! do tych bardzo szczupłych..

Polecane posty

Gość ffdfdfg

Cześć, nie jestem jakaś otyła, waże ok. 62 kg przy 170 cm wzrostu, od początku roku udało mi się zrzucić 5 kg. Jak schudnąć bardziej, jak widzę w ogół te chude dziewczyny....nie wiem co mam zrobić;/ strałam się jeść zdrowo, może lepiej się głodzić...jeść tylko np śniadanie, bądź jak się jest głodnym...bądź tylko zapychać się słodyczami....stosować jakąś dietę? chciałabym strasznie ważyć 55 kg, a 53 to już marzenie. Od czego to zależy, trzeba mieć dobrą przemianę materii i geny? ale powoli się poddaje...tracę motywację, zawsze ważyłam 58 kg..

Zdrowo to nie znaczy wcale mało kalorycznie. Unikaj węglowodanów i cwicz.

no geny i przemiana materii duzo daja. ja np zawsze bylam chudzielcem nie moglam przytyc jem wszystko na co amm ochote slodycze kocham tluste rzeczy smazone itp itd czyli wszystko po czym wiekszosc szybko tyje a ja nie. teraz udalo mi sie wreszcie przytyc chyba dlatego ze zwolnil metabolizm juz mam 22 lata, no i brak ruchu tez zrobil swoje. nadal jem wszystko co tylko chce, jem duzo. aktualnie waze jakies 50kg przy 163 i teraz bym chciala utrzymac taka wage

Ale Ty masz idealna wagę, po co chcesz być zagłodzona? 53? 10 kilo niedowagi Ci się marzy? A może tak do specjalisty od głowy, bo zaburzenie postrzegania ciała własnego masz.

Gość ghrrrhhrr
Mam ten sam problem. Przy wzroście 167 ważę ok 57kg i chciałabym schudnąć. Wcześniej ważyłam 50kg i taka waga mi odpowiadała (chociaż też chciałam trochę schudnąć :P) Później waga mi spadła do 45kg i matka pognała mnie do lekarza. Okazało się, że miałam lamblie. Po kuracji lekowej znacznie przytyłam ::O :( Okazało się, że wcześniejszą wagę po prostu zawdzięczałam robalom :O Słyszałam jednak, że lambliozy nie da się wyleczyć a jedynie się je zalecza, więc może jeszcze moja stara waga wróci :P

Gość njfhjhy
mi wystarczyla dawka zakochania:) jestem szczupla jak nigdy:P

Gość ghrrrhhrr
mi niestety zakochanie nie pomaga, seks również nie a przecież mówi się, że to odchudza 😭 Poza tym zauważyłam, że kobiety w związkach strasznie tyją

Gość ffdfdfg
czuję się grubo, nie lubię swojego ciała, ale juz nie mam chyba siły walczyć... jak mogę schudnąć szybko, jestem zdeterminowana zrobić wszystko...

moze odpusc sobie kolacje na poczatek... potem wyeliminuj slodycze, smazone tluste...

Gość ffdfdfg
nie jem białego pieczywa, ziemniaków, kolację jeśli jem to białkową, słodycze czasami , tuszcz też jest potrzebny poczytaj o diecie nieskiego ig, jem dużo warzyw, owoców, nie używam śmietany itd i za przeproszeniem gówno to daje ;/

Gość ffdfdfg
super...

Gość ona22222221
sama dieta nie wystarczy, trzeba się ruszyć.