Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandaANDAAAAAA

dziecko nie chce jesc

Polecane posty

Gość pandaANDAAAAAA

grysiku...moj 17 miesieczny syn nie chcial zjesc na kolacje grysiku.domagal sie ukochanego mleka...nic nie pomagaja kolorowe piekne kanapeczki czy bajkowo udekorowane kaszki....zawsze tylko mleko!tyle prob i nic...lekarz mowi , ze widocznie ma duze zapotrzebowanie na mleko ale przeciez 17miesieczniaki jedza normalne kolacje po czym ida ladnie spac i spia do rana...a moj maly nie..do spania mleko i w nocy jeszcze 2 razy...bron Boze wode czy sok...jestem bezradna...dzis poszedl glodny spac bo nie chcial tego cholernego grysiku.....bylam twarda i nie dalam mleka...ale jak zachecic go do normalnych kolacji??ratunku!

Gość paradaise_magdalena/krk
mam 2 dzieci - 2 letnią Anię i 5 letniego Franka. Ania je wszystko - absolutnie wszystko, co podam do jedzenia z Franekiem jest dramat, on mógłby nawet nie pić przez cały dzień katusze z nim przechodzę by wypił sok herbatę czy mleko o jedzeniu już nie mówię czasem mówi że chce zjeść to co ania - tarte jabłko grysik czy takie - staje na głowie by coś zjadł maż ma mniej cierpliwości ale nawet pod jego krzykiem nic do buzi nie weźmie czasem obiad je 3h - mówi się że nie odejdzie od stołu dopoki nie zje nie je - usypia przy nim po 30min mimo to waga jego w normie jego wieku w przedszkolu jest to samo

Gość pandaANDAAAAAA
nie ma na forum zadnych matek??nie wierze

Gość pandaANDAAAAAA
a moze to zalezy od psychiki dziecka??nie mam pojecia...w dzien zje wszystko...ale nie na kolacje....tylko mleko

Gość bvbnb bn
następna nawiedzona,chce mleko daj mleko, a do tego nocnego dodaj kaszki to pośpi dłużej

Gość ale nudzisz
A ty chciałabyś jeść coś na co nie masz ochoty? Każdy ma swoje smaki. Dziecko też człowiek ma swoje ja.

Gość pandaANDAAAAAA
przeciez mowie ze kaszki wieczorem tez nie chce!!! a od picia mleka z butelki popsuja mu sie zabki a tego bym nie chciala!

Gość ale nudzisz
No to przespanych nocy życzę.

Gość bvbnb bn
szkoda gadać nawet

Gość pandaANDAAAAAA
chyba niektorzy wypowiadajacy sie nie posiadaja dzieci, badz ich dzieci to "chodzace idealy"....