Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-=0610

Walentynki.. Z miłości do piękna.. :) --> Zapraszam :)

Polecane posty

Witajcie dziewczyny, z okazji dzisiejszych walentynek postanowiłam założyć ten topik :) Wiadomą rzeczą jest nie od dzisiaj, że faceci kochają piękno, zgrabne, zadbane kobiety :) I może warto właśnie od dzisiaj zacząć o siebie bardziej dbać, oczywiście nie mam tu tylko na myśli zakochanych osób. Czy takich co są w związkach :) Ja mam 19 lat. 163 cm wzrostu i startuje z 47.5 kg.. :) Może niektórzy uznają mnie za wariatkę hehe :) Ale ze względu na to, że jestem dość niska, to chciałabym schudnąć tak mak 2 kg :) Ale przede wszystkim skupiam się na ćwiczeniach i na tym żeby moje ciało było jędrniejsze, lepiej wyrzeźbione. Od tygodnia codziennie ćwiczę na skakance + jakieś dodatkowe ćwiczenia typu brzuszki, czy coś na pośladki :) Jutro kupuję sobie orbitka do ćwiczeń, a jak zrobi się trochę cieplej to biorę się za rower :) Diety jako tako żadnej nie planuje, może jedynie ograniczę trochę słodycze, i postaram się zdrowiej odżywiać :) Do lata chcę wyglądać rewelacyjnie, wybieram się na wakacje i chcę błyszczeć na plaży tego lata :) Jeżeli jest ktoś kto tak jak ja chce świetnie wyglądać to zapraszam :) Wiadomo w grupie siła, a na pewno przyjemniej się do danego celu dochodzi ze wsparciem innych :)

Witajcie :) Za mną kolejny dzień :) Czuję się bardzo dobrze :) Nadal liczę na to, że ktoś dołączy :) Dzisiaj nie wiem czy poćwiczę bo zaraz idę na pierwszy dzień w mojej nowej pracy, i wrócę dopiero po 19.. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :) A tak w ogóle to jak po wczorajszych walentynkach ? U mnie całkiem miło :) Pozdrawiam :)