Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyKolkowa

Kolka u 6 tygodniowego dziecka.

Polecane posty

Gość antyKolkowa

Dziewczyny, poradxdzie: Od kilku dni zauważyłam, że synek zaczyna miewać kolki wieczorami. Po konsultacji z pediatrą postanowiłam kupić Delicol. Pytałam pediatrę o Dubridat, jednak lekarz proponuje zacząć leczenie od czegoś wg niego łagodniejszego czyli Delicolu. Dziś popoludniu mąż kupi ten Delicol. Dodam, że jasio strasznie pręży się również wciągu dnia. Ma problemy z gazami i ogólnie z kupką. W sumie coś tam wyciśnie do pieluszki ale nie jest to juz taka super kupa jaką robił wcześniej. Koleżanka poradziła bym podawała mu również Espumisan w kropelkach. Kupować? działa? Polecono mi również herbatke koperkową HIPPa. Pytanie, czy ta herbatke podawać młodemu czy też sama mam ją wypijać? Proszę, poradzcie..tak bardzo się mój synek męczy...:(

moja córka tez miała kolki, i to całodzienne czasem, to był koszmarny czas, podawałam jej espumisan dla dzieci, wode koperkową, rózne herbatki nic nie pomagało, dopiero po przepisaniu debridatu córce przeszło, moje troche pomagało masaż brzuszka, i klepanie po pupie, tak zasypiała, cierpliwosci zyczę, choc wiem doskonale co to za ból jak sie patrzy jak dziecko cierpi,

Gość mojemu synkowi pomogla
bio gaja