Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość julka87

brak zgodnosci z mezem odnosnie wspolnego mieszkania

Polecane posty

Gość julka87

Witam wszystkich Nie wiem czy ten temat byl juz gdzies poruszony jesli tak to przepraszam. Chialabym uzyskac porade od innych kobiet matek i zon moim problemem jest brak zgodnosci z mezem odnosnie wspolnego mieszkania. Obecnie mieszkamy u moich rodzicow ale tylko przejsciowo poniewaz koncze studia a mam malutkie dziecko i mame oraz babcie ktore mi pomagaja w opiece nad synkiem. Przed slubem bylo uzgodnione ze bedzie miszkac u jego rodzicow ze wzgledu na lepsze warunki, tesciowa miala przepisac dom notarialnie i mielismy wyremontowac gore, jednak po slubie tesciowa sie rozmyslila i powiedziala ze mozemy mieszkac na "dziko" przy czym mamy splacic siostre meza i zainwestowac duuzo kasy w remon. oczywiscie ja na takie warunki sie nie zgadzam maz tez bo ma dwie siostry ktore ciagle pomimo swoich domow mieszkaja u matki a na kupie nie mam zamiaru siedziec. Poza tym delikatnie mowiac nie lubie tesciowej..Chialam zebysmy kupili mieszkanie w bloku ale moj maz nie chce o tym slyszec chce stawiac dom chociaz nas nie stac bo ja narazie nie pracuje a on kokosow nie zarabia. Tesciowa chce koniecznie zbysmy mieszkali u niej na jej chorych warunkach i robi mezowi wode z mozgu..nie mogac go przekonac do mieszkania pod jednym dachem wpadla na sprytny plan ze mozemy sie stawiac za jej domem bo doskonale wie ze i tak nie postawimy domu co najwyzej zaczniemy i bedziemy zmuszeni przysc do jej domu bo u mnie maz juz dluzej nie chce mieszkac.. pomozcie jak mam skolonic meza ze najlepsze bedzie dla nas mieszkanie osobno w bloku?dodam ze maz nie trawi mojej matki a ja jego..i ta spirala wzajemnej niecheci zaczela sie po slubie jak tesciowa wykrecila kota ogonem odnosnie przepisania domu wczesniej ja nawet lubilam i moj maz tez moja matke lubil a przed slubem chodzilismy 4 lata

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować