Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antydzieciak

pierdy w autobusie, juz nie moge ;/

Polecane posty

Gość antydzieciak

zmuszona byłam dziś jechać autobusem. mało tego, że mój wrażliwy nos musiał znosić ,,zapachy'' kurtek nie pranych po 3 lata i ludzi nie mytych od tygodnia, ktoś w międzyczasie się spierdział. oczywiscie cichacz, ale tak walący że myślałam, ze stamtąd wyskoczę przez okno w trakcie jazdy. To jest potworne chamstwo, jakby taki czlowiek nie mogl juz się wstrzymać te 5 czy 10 min zanim wysiądzie, nieee, lepiej pierdnąc sobie cichacza bo swoje to nie śmierdzi a inni niech cierpią! i to nie pierwszy raz mi się zdarzylo a od czasu do czasu jezdze autobusem. wybaczcie mi ten styl wypowiedzi ale jestem tak zniesmaczona i obrzydzona że pisze pod wplywem emocji.

Gość antydzieciak
jeść nie mogę tak jestem zniesmaczona jak sobie przypomnę

Gość holota tylko seriale
zgadzam sie z Toba, to straszne jak ludzie nie dbaja o siebie, najgorzej jak jest tlok i wdychac te odory.

Gość pudello de provocca
jak mozna sie zwalic w autobusie? ja pierdole dobrze, że nie jeżdżę autobusami

Gość assim
daj spokoj dla mnie takie zapachy to chleb powszedni, codziennie dojeżdzam autobusami ludzie za grosz kultury nie mają.. mnie też się czasem chce bąka bo to czyta fizjologia, ale to nic trudnego wstrzymać do czasu aż wysiądę ..

Gość doktor hydel
poco trzymac baka w du pie niech polata po chalupie

Gość antydzieciak
,,mnie też się czasem chce bąka bo to czyta fizjologia, ale to nic trudnego wstrzymać do czasu aż wysiądę .. '' bo na dworze dupa może :D a w autobusie ludzie mają w nosie że jest tłok, zaraz się rozejdzie i nawet nie ma jak przed tym uciec ;/ idioci do kwadratu

Gość też nie miałam weny
w autobusie jak w atobusie....jechałam ostatnio gondolką w górach, małą chyba maks na 6 osób i ktoś takiego obleśnego bąka puścił że myślałam że skonam...to dopiero był obciach waliło że strach

Gość assim
W ogole poziom higieny jest przerażający, w autobusach czuć i widać to wyraznie bo duzo osób jest stłoczonych w małej, zamkniętej przestrzeni. To ze jazda autobusem zajmuje z reguły 10 czy 15 min to nic nie znaczy bo czasem trudno wytrzymać nawet tyle

Gość no ale sorry jak komus
sie chce pierdnac to co ma zrobicc? ja tez puszczam cichacze...... hihihihihihi

Gość też nie miałam weny
najbardziej mnie ruszają podstarzali faceci, najpawdopodobniej starzy kawalerzy, zapuszczeni, niemyci, palacze, ciuchy aż tłuste z brudu, przesiąkniete fajami....o matko

Gość ay se tue pego
Ja miałam lepsza historie :D bylam na egzaminie na prawko i w WORDZIE weszłam do toalety a tam w kiblu kupa nie spłukana i śmierdziało gownem na cala lazienkę :D Gorsze niz bąki

Gość tez mnie doprowadza
do szlau poziom higieny ludzi w PL a autobusami jestem zmuszona jezdzic dsc czesto:(

hooj że zimą latem to dopiero bedzie jazda :classic_cool: na szczęści nie jeżdżę czesto ztm ale czasami się zdarza - trauma jak cholera

Gość też nie miałam weny
już myślałam że napiszesz że na egzaminie egzaminatororowi cichacza puściałaś/łeś ;-)

Gość antydzieciak
,,sie chce pierdnac to co ma zrobicc?'' powtrzymać się do cholery! albo poczekać aż autobus się zatrzyma na najblizszym przystanku, wystawić dupę jak się drzi otworzą i pierdnąc tak zeby poszlo w eter a nie do środka :D

Gość też nie miałam weny
kiedyś jechałam autobusem i była tam taka grubsza kobeita, strasznie waliło od niej potem, ale ona chyba była na coś chora bo ten pot miał taki specyficzny zapach.... podobno osoby chore na nerki czy cukrzycę tak się pocą ten zapach pamiętam do dziś bo nawet gdy wysiadła to nadal się utrzymywał w autobusie, trauma

Gość Monikaaaaaaaaaa1234
ja raz weszłam do kibla w restauracji ,a tam podpaska przyklejona do sciany i całe płytki wymazane krwia.. pewnie to ktos zrobil specjalnie czesto widuje tez kobiety wychodzące z ubikacji i nie myjace rak .. a ja nawet jak sie dotkne czegos w takiej ubikacji to je myje bo ile tam jest bakterii to strach pomyslec. a potem taka kobieta np idzie do sklepu w galerii i oglada ubrania tymi rekami i dotyka wszystkiego w niespłukanym gównem ,albo kroplami moczu na desce tez sie spotkalam wiele razy . albo ,ze ktos nasikal na podloge.. nie lubie korzystać z publicznych toalet ,ale czasem musze..

Najlepsze sa swiateczne pierdy. Ja w swieta jem normalnie, ale mam wrazenie, ze niektorzy tylko za przeproszeniem zra. I jak jade do ciotki MPK, to strasznie smierdzi pierdami. A gazy te puszczaja odstrzelone eleganckie panie z nosami zadartymi pod sufit i ich rownie imponujacy mezowie...

Gość też nie miałam weny
haha świateczne pierdy, dobre określenie.... są jeszcze pierdy na wyjazdach all inclusive

Gość kaaJa 23
Prawda jest taka, że ludzie się nie myją i to jest zmora nie tylko latem ale i zimą właśnie. Tak jak mówisz na zimę wyciągają z szafy kurtki które nie wiadomo ile czasu nie były prane, stęchnięte. A latem odór potu i to nie tego potu który oblał człowieka bo jest gorąco ale tego potu nie mytego od kilku dni ... Ja też jeżdzą autobusami i nagminnie widzę chłopaczka z mojej okolicy. Chłopaczek na oko 17-18 letni , który zapuszcza sobie blond grzywę ale umyć jej nie zamierza. Włosy wyglądają jak posklejane strąki. Jakby tak sobie przypomnieć to ... nigdy nie widziałam go w czystych włosach a widzę go średnio co 2-3 dni.

Gość Monikaaaaaaaaaa1234
no wielu ludzi sie nie myje to prawda.. nie mowiąc już o zadbaniu polskich kobiet . latem widać piety -skorupy ., nieogolone nogi , pachy , bikini jak sa w kostiumie ... bleee. ale wyperfumować i umalowac sie nie zapomna

Gość antydzieciak
historie toaletowe też dobry temat :D kiedyś nosiłam ze sobą tylko tampaxy gdy musialam skorzystać z toalety publicznej, bo one są w plastikowym aplikatory i nie trzeba było wkłądać palca do pizdusi :classic_cool: zawsze się bałam żeby nie przenieść jakiegoś swinstwa wraz z aplikacją tampona. teraz noszę płyn antybakteryjny w torebce, zawsze!

Ja tam nie widuje nieooholonych nog i pach u kobiet. Ale nieogolonych panow owszem :) z poldlugimi wlosami, krzakami pod pachami i roznej dlugosci mizernymi wloskami na buzkach

Gość antydzieciak
,,piety -skorupy'' prawda, jak komuś się nie chce tarka jezdzic to niech do kosmetyczki idzie. panów tez to dotyczy. a co ciekawsze u pań czesto ze skorupami na piętach ida w parze slicznie wymalowane pazurki :D ,,Ale nieogolonych panow owszem'' mnie najbardziej brzydzi mlodzienczy wąsik u nastolatkow. takie cienkie włoski. z reguly jak chlopaczkom rosnie wasik to zaczynają się golić ale są tacy ktorzy jeszcze do tego nie dorośli i tak zapuszczają te kilka cienkich włoskow i zapuszczaja..

Gość do tez nie mialam weny
w dniu, w ktorym mialam egzamin na prawko to dostalam biegunki, bozee co chwile latalam do kibla:o wzielam stoperan i jakos przeslo, pozniej jak mialam egzamin i nie zdalam i egzaminator mnie odwozil to tak mi sie chcialo puscic baka, probowalam sie powstrzymac, ale mi sie nie udalo:o i puscilam cichacza...nie wiem czy egzaminator cos poczul:o po przyjezdzie na plac ucieklam z tego samochodu z predkoscia swiatla:o :o :o Tak w ogole pamietam jak moj znajomy lecial samolotem i spal, podczas snu puscil tak smierdzacego baka, ze az sam sie obudzil! Ale nie otwieral oczu, ze to niby nie on :D :D :D

Gość John moralniak
A morał z tej historii jest krótki lecz niektórym znany: głośne pierdy nie śmierdzą, gorzej z cichaczami :P

Gość oo lolu malusienki
ale macie problemy ludziska :o

Gość Gringo34567
Ja to uwielbiam pierdziec w obecnosci innych nieznajomych, ostatnio wychodzilem od dziewczyny i mowie u niej nie strzele a trzymalem dlugo, wchodze do windy i jeb ! pierdzialem chyba ze 2 pietra a tak ******** ze sam nie moglem wytrzymac, a to taka mala winda na dodatek, zjezdzam a akurat do windy sie pakuje taka fajna panna z 5 pietra z mezem i jakimis siatami, hahahahahahahaha