Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentinaa

kobiece kształty mą udręką:(

Polecane posty

Gość walentinaa

za 2 tygodnie mam studniowke, i mam obawy co do mojej figury, bo jest bardzo 'kobieca' :( ogolnie mam proporcjonalne wszystko, ale dobijaja mnie szerokie biodra i niski wzrosr - 165cm... chlopakom sie podoba taka figura? :(

kurcze ja mam 155 i nigdy zawsze bylo mi dobrze mi z tym mam troszke za duze piersi ale zaczynam to lubic wiec glowa do gory napewno masz powody do dumy

Gość walentinaa
dzieki ci, wbiles mi noz w plecy ;/

Gość francuskie orange
walentinaa, nie myśl o swojej figurze !! po co Ci to ? i niski wzrost nie ma nic do rzeczy, absolutnie nie przekreśla Ciebie. Z moich obserwacji właśnie niskie dziewczyny mają największe wzięcie ;-)

Niskie dziewczyny największe wzięcie :D Przeprowadzasz obserwacje w krainie karłów? Lepiej mówić prawdę, niż pocieszać kłamstwami.

Gość francuskie orange
Nie, powtórzę za poprzedniczką : i ja potwierdzam to samo :-) żeby nie było jestem wysoką szczupłą dziewczyną ;-)

no wlasnie i teraz powiedziales prawde glownie ci niscy a tak sie sklada ze oni niskich przynajmniej mnie nie kreca uwielbiam wysokich facetow 1,8 min

Gość francuskie orange
miszekk, nieprawda !! wolą niższe. No kurka ;-/

Gość Bella lala
Dobrze że masz kobiece. Też bym takie chciała.. A wzrost masz idealny bo założysz sobie szpile 10cm i już masz 175cm i jest git a w szpilach jesteś sexy i to się facetom podoba. A jak byś była wysoka i byś miała 175to w szpilach masz prawie 190! To już tak ładnie nie jest! Głowa do góry będzie git :) bądź dumna z siebie