Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rachelgreen

Odkrywanie smaku Marek Kondrat i inne ksiazki TANIO stan idealny

Polecane posty

Gość rachelgreen

MAM DO ZAOFEROWANIA FANTASTYCZNĄ KSIĄŻKĘ [b]ODKRYWANIE SMAKU MAREK KONDRAT KSIĄŻKA jest w stanie idealny[/b]m!! Co sam autor mowi o książce? Książka Odkrywanie smaku jest zapisem słownym i fotograficznym naszych osobistych doświadczeń. Nie jest to kolejny podręcznik slow foods czy gourmet foods. Doceniamy filozoficzny aspekt takiego podejścia: naturalność, kreatywność, swoistą estetykę kuchenną. Sprzyja to refleksji, wyciszeniu emocji i wyostrzeniu zmysłów, a zatem i winu. Jesteśmy jednak dalecy od sugerowania Państwu jakichkolwiek „prawdziwych reguł i „idealnych połączeń. Chcielibyśmy, żeby ta książka stała się dla Państwa źródłem zachęty i inspiracji przy dokonywaniu indywidualnych i codziennych wyborów, możliwych do zrealizowania w każdych warunkach. Do poszukiwania sekretów smaku w ciągłym eksperymentowaniu, do zrozumienia fundamentalnej różnicy pomiędzy żywieniem a jedzeniem. Jeśli następna kolacja będzie dla Państwa nie tylko zaspokojeniem głodu, ale również przyjemnością, da nam to wystarczającą satysfakcję. Polecam gorąco! Jest to nowość na rynku! Fantastyczne przepisy oraz boskie wina, a calości dopelniają urocze zdjęcia! [b]DO KSIĄŻKU DORZUCAM GRATIS!! Zajrzyj na inne moje aukcje allegro.pl/my_page.php?uid=579926[/b] -- allegro.pl/listing/user.php?us_id=579926

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować