Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obserwatorrrkah

Przeciez ona nie zabila dziecka!!!

Polecane posty

Gość Obserwatorrrkah

To byl wypadek. Przestancie dopowiadac!!!

Gość ale nie rozumiesz ze taka osob
nie ma absolutnie żadnych hamulców moralnych. zbeszczescila ciało wlasnego dziecka :o

Gość dla mnie...................
nie ma znaczenia-jesli tak zrobila ze zwłokami(o ile nie zyła) to jest morderczynią.

Gość fsdggh
kij wie jak bylo, zbeszczescila zwloki, pogotowia nie wezwala , mzoe zakopala zywe dziecko

Gość Obserwatorrrkah
Ale to dwie inne bajki,zabic dziecko a zakopac zwloki. Przestancie pisac ze je zabila. Swiadome morderstwo a wypadek to dwie skrajnie rozne sprawy.

Gość Obserwatorrrkah
Gdyby dziecko bylo zakopane zywcem,sekcja wykazalaby smierc przez uduszenie,a tak nie bylo

Gość fsdggh
gdy by to byl wypadek wezwala by pogotowie a zakopujac zywe dziecko morduje. Niestety nigdy sie nie dowiemy a watpie by dziekco od razu zmarlo. Nie wezwala pogotowia a to jest tak jak morderstwo

Gość doloressa
a moze specjalnie ja wypuścili ale ona nie wie a bedzie ciagle obserwowana i na podsłuchu zeby się sama wkopała??? albo zeby doprowadziła np do wspolnika ??? sama mysle ze to byl nieszczesliwy wypadek ale moze policja nie ma pewnosci i dlatego ja wypuscili zeby sie sama wkopala? ciagle pamietam przepowiednie jackowskiego i nie chce mi sie so konca wierzyc ze sprawa sie na tym skonczy

Gość tak to widze
dziecko zostalo uduszone poduszką albo kocykiem jeszcze sie przekonacie jakie to hieny w ludzkiej skórze!!!!!!!!!!na 100% twierdze ze mordercami dziecka sa M,M i O.M przekonacie się niedługo a nasza policja ma doskonałych kryminologów [mikroslady ]itp ale musza dzialac zgodnie z prawem !!!!!!!!!!!!wiec troche to potrwa !!!!!!!!!!!!1

Gość doloressa
kto to jest M.M I O.M.???????

Gość Wątpie żeby sekcja coś
Wykazała, ostatnio mowili w radiu o smierci chłopca 3 letniego, sekcja nic nie wykazala, po tygodniu zglosił sie ojciec dziecka ze on go udusił,mieli ponownie przeprowadzić sekcję, wracając do tematu sekcja wykazała obrażenia z tyłu głowy i pewnie sami nie wiedzą czym to spowodowane wiec przyjeli ze dziecko sie wyślizgnęło i po sprawie

Gość Obserwatorrrkah
Gdybacie i oskarzacie na zasadzie domniemania.

Gość Wątpie żeby sekcja coś
Wszędzie gdybają na forach, w tv, w radiu

Gość tak to widze
w 1991 moja roczna dziewczynka po kapieli upadla glowka na posadzke z betonu ,poza duzym guzem i krwiakiem nie doznala innych obrazen ,przytomnosci nie stracila tylko plakala oczywiscie pogotowie ,szra pital po tygodniu ja odebralem ze szpitala bylo wszystko ok teraz to jest dorosla kobieta ale wtedy to strachu sie najadlem !!!!!!!!!dlatego pisze jeszcze raz tu byl upadek na beton a tam niby na drewniany próg dla mnie to niemozliwe zeby tak zginela dlatego twierdze ze to bylo dobrze zaplanowane morderstwo!!!!!!!!a inicjaly ------ruszcie lepetyna i sie domyslcje !!!!!!!!!!za kilkanascie dni przekonacie sie ze mialem racje a wtedy inaczej bedziecie oceniac cala sprawę !!!!!!!!!

nie potrzebnie i przedwcześnie rozdzieracie szaty - panie śledcze!

Gość doloressa
juz wiem M.M I O .M to matka magdy i ojciec magdy myslałam ze inicjały to raczej pierwsze litery imienia i nazwiska :o no cóz pozyjemy zobaczymy wczesniej byłam bardziej skłonna podejrzewac jakies morderstwo z udziałem ojca, potem myslałam ze moze sama matka?a teraz juz sama nie wiem i coraz bardziej wyglada mi to na nieszczesliwy wypadek No ale od tego sa odpowiednie instytucje, nie mnie oceniac