Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walka z dyskryminacją mężczyzn

Facet poskarżył się na reklamę "siedzę na koniu", że go dyskryminuje.

Polecane posty

Gość Walka z dyskryminacją mężczyzn

"Reklama Old Spice "Siedzę na koniu" zrobiła olbrzymią karierę w sieci. Nie należy może do specjalnie wyszukanych, ale nie wydawało nam się, że może kogoś obrazić. A jednak. Do Komisji Etyki Reklamy wpłynęła skarga na ten spot. Co więcej, została rozpatrzona pozytywnie... Jestem zniesmaczony reklamą Old Spice, która ukazuje dobrze zbudowanego mężczyznę, który mówi żeby kobieta spojrzała na niego i na swojego mężczyznę - porównanie! - argumentował wnioskodawca. Reklama skierowana tylko i wyłącznie do kobiet poniżająca ich mężów, mężczyzn natomiast wpędza w kompleksy i buduje tylko i wyłącznie frustrację. Proszę pomyśleć, co by się działo gdyby to była kobieta seksownie poruszająca ciałem bez stanika itp. Mówiąca: "porównaj mnie ze swoją żoną" - nierealne, taka reklama nie zostałaby dopuszczona do emisji. Reklama ta poniża, obraża i wpędza w kompleksy normalnych mężczyzn, ciężko pracujących na rodzinę i niemających czasu na siłownię." http://www.pudelek.pl/artykul/38291/ta_reklama_dyskryminuje_mezczyzn_naprawde/

Gość Dobry gościu
Hahaha :D

Gość Tereska1234
No i wychodzą kompleksy białych mężczyzn.

Gość trzeba byc naprawde niezle
zakompleksionym by byc zazdrosnym o murzyna:O

Gość al ali ACTA
nie ważna wielkość ważna jakość !!

Gość wszędzie ten seeeeeeeeeeeeeks
a jak kobiety są na co dzień dyskryminowanie i poniżane, np. w durnych reklamach to jest dobrze, tak? raz jedna reklama na 30 lat jest przeciwko wam i juz wielkie halo :-O pokaż mi 1 reklamę, gdzie nie ma podtekstów seksualnych i wykorzystywania do tego kobiet :-O nie mówię o mleku Bebiko i pieluszkach Pampers

Gość banannafejsie
on nie siedzi tylko gra w gre - tomb raider :classic_cool:

Gość Lubię tą reklamę
:)