Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może kiedyś mama...

leczenie niepłodności : kujawsko-pomorskie. polećcie miejsce proszę!

Polecane posty

Gość może kiedyś mama...

bardzo proszę o polecenie kliniki/lekarza zajmującego się leczeniem niepłodności...dopiero z mężem zaczynamy się wdrażać w ten temat i prosimy o namiary! z góry wielkie dzięki.

Gość a jka dlugo sie staracie
???

Gość może kiedyś mama...
3lata...po tym czasie robiliśmy badania, ze mną jest ok, mąż ma za mało żywotnych i ruchliwych plemników, miał dobraną dietę i terapię witaminową, ale to nie pomogło...chcę wybrać się do kliniki z prawdziwego zdarzenia, bo androlog z naszego miasta nic nie pomógł...

Gość a jka dlugo sie staracie
mozecie sprubowac iui a jakie mialas badania jesli mozna zapytac?

Gość ja jestem z bydgoszczy
i chyba nikogo nie polecę -dr kotzbach nie leczy tylko od razu na inseminację do prywatnego gabinetu zaprasza.szczerze-jeździliśmy do łodzi,prywatne cetrum leczenia niepłodności gameta,u dr radwana się leczyłam.z tego co słyszałam w szpitalu biziela jest dobry prafesor ale nazwiska nie pamiętam.powodzenia

Gość może kiedyś mama...
słyszałam właśnie o gamecie, jestem z włocławka, więc właściwie do bydgodzczy czy łodzi ta sama droga tylko w przeciwnych kierunkach...powiedz proszę, udało się? czy nadal się leczycie?

Gość Geluska777
w Żninie i Szubinie jest wspaniały lekarz Dr. Wojciech Szczęsny kobiety ktore chodza do niego z problemami dotyczace nieplodnosci zachodza w ciaze! wspanialy lekarz dzieki niemu wiele bezdzietnych par teraz cieszy sie swoim malenstwem jak i oferuje wspaniala pomoc i opieke w trakcie ciazy.jestem jego pacjentka i dzieki niemu moje malenstwo z wada serca przezylo chociaz dostalo tylko 3pkt abgara.

Gość gość
http://2015.nieplodnosc.org.pl/ Zapraszamy do udziału w III Konferencji Naukowej Niepłodność - plagą zdrowotną XXI wieku! Wybitni Eksperci poruszą ważny temat społeczny, jakim jest niepłodność i metody jej leczenia. Przedstawią najnowsze doniesienia w aspekcie płodności w dziedzinach takich jak: psychologia, endokrynologia, żywienie, zatrucie środowiska, seksualność, oraz jaki wpływ mogą mieć na zdrowie reprodukcyjne człowieka. Obecna edycja wydarzenia ma na celu zgłębienie zagadnienia niepłodności interdyscyplinarnie w kontekście czynników sprawczych, których znaczenie jest pomijane, a wydaje się być coraz ważniejsze. Ponownie podeszliśmy do tematu niepłodności kompleksowo. Obecność na naszym spotkaniu jest doskonałą okazją do porównania poglądów i doświadczeń z najwyższej klasy Specjalistami, z kraju i zagranicy, reprezentującymi niekiedy radykalne poglądy w kwestii niepłodności. Podczas dyskusji okrągłego stołu wybitni Eksperci ze środowiska naukowego i medycznego poprowadzą debatę o aktualnych problemach i wyzwaniach związanych z plagą niepłodności w XXI wieku!

Gość gość
Serafin Clinic, dzięki nim wyczekujemy na naszego maluszka