Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olka_2012

Bardzo proszę o odpowiedź ;) PILNE [!] [!] [!]

Polecane posty

Witam! Dziewczyny przedstawię Wam mój problem.. Ostatni okres miałam 25.01.2012 trwał on około 5dniu.. przeważnie mi trwa 7 dni, i cykl mam co 28-30dni.. Kochałam się z moim partnerem 5.02.2012.. Miałam wtedy 1 dzień dnia płodnego.. Pieściłam i doszedł do wytrysku (nie we mnie.) od tego czasu utrwało 12h i zaczęliśmy się kochać. mój narzeczony nie wszedł we mnie tak do końca.. bo w ostatniej chwili wyszedł..(nie wszedł do końca tzn. włożył czubek,może troche wiecej)..czy plemniki mogły przeżyć??.. i przez to nie głębokie wejście nasienie po 12h mogło zostać?Bo plemniki żyją 72h.. mogę być w ciąży??:) dziś minęło 10dni od stosunku.. dostałam krwawienia.. tak jakby normalny okres..mogłabym dostać już okres? Mam robić test po 14dniach,czyli w w tą sobote.. zobaczymy, co wyjdzie:) Dodam,że okres miałam: 1.12.2011 3.01.2012 25.01.2012 a teraz 15.02.2012 pokiełbasił mi się cykl ;) Będę się cieszyć jeśli będę, ale chciałabym wiedzieć, czy mogę być, czy jednak nie i mam normalny okres??

Gość otomamka
Nic się tobie nie pokiełbasiło, to po prostu te "60%" mało wsadził to i krótko trwało!

Też mi się tak wydaje, że nie jestem.. Wiem, że są przypadki, że można być w ciąży i mieć okres.. Ale ja to mam chyba urojoną ciąże :) Może jeszcze mam czas na dzidzi -teraz mam 21 lat.. Planujemy w tym roku się pobrać:) Ale może do ślubu dotrwamy :D i dzidzi będzie po ;) dziękuje za odpowiedzi, pozdrowionka i buźki :)

Też mi się tak wydaje, że nie jestem.. Wiem, że są przypadki, że można być w ciąży i mieć okres.. Ale ja to mam chyba urojoną ciąże :) Może jeszcze mam czas na dzidzi -teraz mam 21 lat.. Planujemy w tym roku się pobrać:) Ale może do ślubu dotrwamy :D i dzidzi będzie po ;) dziękuje za odpowiedzi, pozdrowionka i buźki :)