Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfdfdfd

Pytanie do facetów: czy prawicie fałszywe, nieszczere komplementy?

Polecane posty

Gość fdfdfdfdfd

Czy zdarza wam się chwalić wygląd/cokolwiek innego u kobiety, co wcale nie jest prawdą?

Gość lord stront;
Nie robię tego wobec swojej kobiety. Mówię co myślę, czuję. Czasem wobec obcych kłamię, bo inaczej się nie da. Taka sytuacja: jestem wśród kilku osób, głównie kobiet. Wszystkie chwalą jedną z nich, jak to świetnie się ubrała. Ja nie mogę patrzeć na jej obrzydliwe, workowate ciuchy, ale oczywiście jestem proszony o potwierdzenie, więc potwierdzam, bo przecież kłócił się nie będę i nie mam zamiaru robić kobiecie przykrości, na dodatek przy ludziach.

Gość Imprezowicz333444
nie :)

Gość fdfdfdfdfd
Mój facet powiedział mi (kilka razy), że mam super biust... sęk w tym, że ja go nie lubię, ale z drugiej strony nigdy przy nim nie narzekałam na cycki I zastanawiam się, czy jego komplement był szczery czy nie

każda choć trochę ładna dziewczyna przed 20tką jest zajęta jak chcesz poruchać to musisz grać w tą grę i kłamać tak jak wszyscy

Gość fdfdfdfdfd
JanSerce, nie prawda ;)

Gość owszem121212
Klamie w taki sposob aby dac do zrozumienia, ze klamie. oooooczywisssscie sllllliiiiiczna.. moi znajomi mnie o takie rzeczy nie pytaja. Fakt palne konplement jednej czy drugiej bo widac wystroila sie, ale raczej dobiore odpowiednich slow. zycie to gra pozorow. spotykajac kogos nowego wysylasz swojego reprezentanta - prawdziwe poznanie nastepuje duzo pozniej.