Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Passzzteeet_znudzony

Czy facet z czata może mieć klasę?

Polecane posty

Jak wyżej. Gadam z nim od trzech tygodni. Albo zapracowany albo chory, nic można się z nim spotkać. Gadam przez neta albo przez telefon. Obiecuje mi złote góry, łącznie z praca w swojej firmie. Podchodzę sceptycznie. Może bym nie uwierzyła, ale moja jedna znajoma go poznała. Spotkała się z nim, ale ona na wstępie mówi chłopom, że chce kasę... i nic z tego nie wyszło, bo facet jakoś się nie pali do płacenia za sex. Lokale, prezenty owszem ale kasa to nie bardzo. Mnie nie musiał obiecywać etatu, ja na wstępie napisałam mu, że szukam faceta z klasą, z którym nie tylko o d.. można porozmawiać i żeby był duży. czyli wszystko miał duże, bo ja sam jestem duża i zależy mi na przyjemności... On powiedział: "no to znalazłaś" ale wszystko się jakoś odwleka. już się zdążyłam zakochać w jego głosie. Czy mam jakieś szanse? Jestem przeciętna, foty to nie wszystko, Na pewno nie takie laski ma, Moja znajoma jest piękną kobietą, no może trochę bezczelną a i tak nic z tego nie wyszło... :o

Gość yy...
Jesteś duża w sensie, że grubas, czy masz luźną pochwę?

Gość Małoda i zakłopotana
Twoja znajoma może być piękną kobietom ale za razem pustą może on woli mało atrakcyjniejszą z czymś wiecej niż kawałkiem plastiku pod sufitem ;]

yy - ni tyle luźną co głęboką, chyba ta jest albo trafiałam na jakiś niedołęgi