Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkjcb frm,cf vr

Ratunku jakiś psychol sie do mnie przyczepil !!!! pomocy

Polecane posty

Gość dkjcb frm,cf vr

posprzeczalam sie z chlopakiem,(pisal jakies esy na jaja do takich typesek wkurzylam sie) i poszlam z kolezanka do baru wypilismy po dwa piwa pogadalysmy i wyszlyszmy i poszlysmy do pubu, tam wypilysmy jeszcze jedno piwo i jakis dwoch typow sie przysiadlo i gadalismy i postawili jeszcze po jednym piwie i soku, moja kolezanka poszla z jednym tanczyc a ja powiedzialam ze nie ide tanczyc, siedzialam i gadalam z tym chlopakiem opowiadal mi ze jego dziewczyna jest w ciazy ze on niechce tego dziecka nawet usg mi pokazal i gadalismy ja wzielam od niego nr ze niby dla kolezanki zeby tez sobie zrobic z jego smsowe jaja, no i kolezanka wrocila z tancow i pojechalysmy do domu, ja mu napisalam sms cos ze milo bylo poznac a potem mu napisalam ze jaja sobie z ciebie robilam on byl strasznie obrzydliwy, a on do mnie cos ze on myslał ze na serio ja zadzwonilam do niego i pytam o co ci chodzi, przeciez my tylko rozmawialismy a on cos mi zaczal gadac ze sie przytulalam do niego ze dalam mu cmoka w usta, ze zdjecia sobie robilismy, noszzz kurwa wypilam 4 piwa i sok i nic takiego nie pamietam zeby cos takiego byla normalnie w szoku bylam, pojechalam od razu do chlopaka i mu powiedzialam o wszystkim a moj chlopak mowi ze on pewnie zmysla, potem znowu do niego zadzwonilam i mu mowie ze nic takiego nie bylo zeby nie bredzil i mowie ze skoro robilismy sobie zdjecia to mi je pokaz a on cos ze zdjecia to akurat zmyślił ze nie bylo zadnych zdjec, ze to on sie do mnie przytulił a ja mu dałam cmoka w usta nosz kurwa !!!!!! nic takiego nie było, jeszcze jego dziewczyna zaczeła do mnie pisac ze on powiedzial jej ze ja sie do niego przyczepilam, to wszystko nie prawda ! mialam troche spokoju na jakis czas a potem znowu pisze cos zebym sie z nim spotkała powiedzialam ze jak sie odemnie nie odjebie to dzwonie na policje wkurzylam sie i numer swoj az usunelam, a dzisiaj zaczal pisac do mojego chlopaka ze on lubi sie do mnie przytulac i zeby przywiozl mu mnie, moj chlopak oczywiscie sie wkurzyl i juz sie chcieli ustawiac ale tamten cos przestał pisac, ale ja wiem ze on znowu za jakis czas sie odezwie, ja nigdy w zyciu bym go nie cmoknela ani nie przytuliła on jest taki paskudny boze az sie go boje w nocy czasem spac nie moge

Gość dkjcb frm,cf vr
czy ktos wie jak sie pozbyc takiego psychola ??????????????????

Gość ja p ie rdole
za dlugie ale z tematu wnioskuje ze na policje trza dzwonic w czym problem

Gość sdsf
nie pamiętasz co wyprawiałaś idiotko, 4 piwa dla kobiety to dużo... pewnie jesteś już w ciązy :classic_cool:

Gość dkjcb frm,cf vr
pamietam co robilam !!!!!!!!!!! chodzi mi oto ze ten psychol sie niechce odemnie odczepic, ja tylko z nim rozmawilam nie przytulałam go ani nie cmoknełam ! on sobie to wymyślił !! moje pytanie w tym temacie to takie co ja mam zrobic zeby on sie odczepil

Gość dkjcb frm,cf vr
czy ktos tutaj mi pomoze

Gość Katarzyna Kolęda
radze poddać się hipnozie, utrata pamięci po czterech piwach jest wielce prawdopodobna

Gość dkjcb frm,cf vr
ale ja wiem ze nic takiego nie bylo, nawet pytalam sie kolezanki to mowila ze on zmysla, ze nic takiego nie widziala, i ja wiem ze siedzialam i tylko rozmawialam

Gość dkjcb frm,cf vr
chodzi mi oto ze on niechce sie odczepic, boje sie go, co ja mam zrobic?

Gość en contra del viento
interpunkcja leży i kwiczy... ciężko to w ogole przeczytać.

Gość w tym sklepie
skad mial numer twojego faceta?

Gość dopra rada, bałdzo
poka tzytze :)

Gość facet z sieci
Wymień sobie numer telefonu na inny i po sprawie.

Gość dkjcb frm,cf vr
jakiej hipnozie mam sie poddac? co to jest? numer mojego chlopaka miał bo moj chlopak go nawyzywal zeby przestal sciemniac i zeby sie odemnie odczepil ale jak widac sie nie odczepil

Gość dkjcb frm,cf vr
Wszystkim zainteresowanym przypomnę,że od 14 lutego br trwa konkurs na najbardziej debilny i idiotycznie rozpisany temat na kaffe.Weź udział i ty!!!Nie trać czasu!Rostrzygnięcie konkursu już w czerwcu!

Gość dkjcb frm,cf vr
spadaj podszywie

Gość oficjalna
sama jesteś sobie winna idiotko. trzeba było sobie jaja robić z kolesia? to teraz masz;] powodzenia

Gość dkjcb frm,cf vr
to byly tylko smsowe jaja, on sie niechce odemnie odczepic, on jest naprawde jakis psychiczny

Gość oficjalna
nie ważne jakie. miłoby ci było jakby ten ziomek ci tak napisał jak ty jemu? no własnie, to on sie teraz mści. teraz cierp za swoje winy;p

Gość dkjcb frm,cf vr
nie bede cierpiec, jak sie nie odczepi naprawde pojde na policje

Gość rthhhhhh
to spierdalaj na policje i nie zawracaj dupy 😠

Gość dkjcb frm,cf vr
prosze bez przeklenstw

Gość dkjcb frm,cf vr
Spożyłam stolec.

Gość jak ja nie znoszę debilek
wynoś się, patologiczna gówniaro :O do jakiego liceum ty chodzisz, dla upośledzonych? jak można być tak tępym w twoim wieku?

Gość dkjcb frm,cf vr
spadaj podszywie, sama sie wynos kretynko to jest moj watek !!