Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_juz_dosyc

nieśmiały czy niezainteresowany?

Polecane posty

Gość mam_juz_dosyc

Nie wiem o co chodzi... Wydaje mi się, że prowokuję dosyć czytelne sytuacje, w których facet mógłby się domyślić, że jestem zainteresowana, a tu nic... Jak to możliwe, że podczas tygodniowego urlopu, który spędziliśmy wspólnie ani razu nie powstała chociaż namiastka dwuznacznej sytuacji? Wydaje mi się, że każdy zdrowy, młody, wolny facet próbowałby wykorzystać tę sytuację, czy przemawiają przeze mnie stereotypy?

Gość pani i pies
odnośnie do tematu jedna i druga obcją w praktyce na jedno wychodzi czyli figa chyba że rzucisz się na niego i zgwałcisz

Gość mam_juz_dosyc
No pewnie masz rację, bo oczywiście się nie rzucę na niego :P Ale z drugiej strony zastanawiam się czy nie doprowadzić do jakiejś sytuacji, podczas której ostatecznie dowiem się jak jest.

Gość pewnie ta sytuacja
to - powiedziałam mu że ma ładny krawat :classic_cool:

Gość zalezy jak sie lezy
ja wierze że facet moze byc tak nieśmiały, ja robiłam paromiesieczne podchody wokół mojego faceta. Wyznał mi potem ze sie bał po tym jak była zrobiła go w bambuko i dlatego nie podjał gry od razu. Początkowo zainteresowanie widac w gestach, zachowaniu a nie konkretnych działaniach. Zwróc uwage czy na Ciebie patrzy, inaczej sie zachowuje jak jestes w poblizu itd

Gość koksuj
myślisz, że jak zatrzepoczesz rzęsami to wszyscy wiedzą o co ci chodzi. Facet może nie chce wyjść na zboka, albo jest gejem. Po prostu potknij się na niego i pocałuj. shit psia kość

Gość mam_juz_dosyc
Właśnie jeśli mam być szczera sama przed sobą, to wydaje mi się, że nie widzę, żadnych oznak :( Wydaje mi się, że jednak potrafiłabym rozpoznać jak się komuś podobam, a tu nic takiego nie widzę. Ale zastanawiam się też nad opcją, że może jemu nie przyszło nawet do głowy, że ja mogę być zainteresowana (w ogóle tego nie pokazuję, a wręcz przeciwnie), więc nie liczy dlatego na nic.

Gość zalezy jak sie lezy
wiesz, niektórzy mówią że to kobiety wybieraja sobie facetów którzy sie potem nimi interesują. Skąd sie w ogole znacie i jak czesto sie widujecie?

Gość pani i pies
jeszcze jest jedna obcja zrowy? skąd wiesz może jest prawikiem albo ma jakieś problemy o podłozu psychicznym i boi sie że mu nie stanie

Gość pani i pies
zainwestuj sobie w gumowa cipe frajerze i spierdalaj boli co nie sam masz podobny problem

Gość mam_juz_dosyc
puszczaja mi zwieracze