Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerilenox

czy potrafiłybyście zaakceptowac u faceta?

Polecane posty

Gość gerilenox

Jeśli facet byłby miły, inteligentny,wysoki, z twarzy nawet przystojny , to czy potrafiłybyście zaakceptować np, to , że ma trochę brzuszek, czy zaczyna łysieć?. Zwracacie uwagę na takie szczegóły, czy liczy się u was całokształt przy szukaniu partnera do zwiazku?

Gość yhtrsy
oj tam :) moj ma brzuszek i go uwielbiam :)

Gość masz kompleksy?
liczy się wnętrze człowieka. A łysienie? Brzuszek? Ważne żeby kobieta czuła się dobrze przy Tobie.

łysienie ok, a brzuszek? poćwiczyć nie łaska?:> chcesz mieć super laskę to sam bądź wysportowany. :)

Gość kobietka:)
Ja wolę szczupłych, co nie przeszkadzało mieć również takich z brzuszkiem... ale teraz jeżeli by był ze mną, to by ten brzuszek pewnie stracił, bo ja zamiast na zwykłą randkę, zabrałabym go na rower/łyżwy:) sam brzuszek nie przeszkadza, ale brak aktywności już taki:)

Gość gerilenox
Dzięki. Bo ja myślałam, żeby doczepić mu trochę włosów i owinąć brzuch taką tkaniną, jaką owijały się gejsze. Myślicie, że się zgodzi?

Gość gerilenox
Jestem zyebem z kafe i mam czarny nik ale wstyd mi pod pisać. 😭

Gość malska
oczywiscie moj byly ma brzuch jest niski lysieje i nie jest ladny a jednak kochalam i kocham go najbardziej w swiecie

Gość ggghhhjuuu
na łysienie nie ma się wpływu więc ok, ale brzuszysko? nigdy!! szlaban na miskę i do hantli obiboki! i jeszcze sobie gugacie: "brzusio", "brzuszek" może jeszcze brzuszeczek? jakby przez spieszczenie obrzydliwego zaniedbania dało uczynic się coś miłego i fajnego..