Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WażykMarek1

Orkiestrowy zawrót głowy 2013. Tylko dla orłów.

Polecane posty

Gość WażykMarek1

Dzień Dobry Na wstępie krótko się przedstawię, nazywam się Marek Ważyk, lat 26, jestem z Warszawy. Od kilku lat jestem jednym z najbardziej czynnych wolontariuszy Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Co roku z moją ekipą bijemy rekordy zbórek wśród "zbieraczy". Osiągamy to dzięki ogromnemu zaangażowaniu i kreatywności. Na co dzień pracujemy w agencji reklamowej, więc mamy jako takie doświadczenie. A teraz do rzeczy, wymyśliliśmy wspólnie, że nie będziemy wyciągać forsy od ludzi.(Jest kryzys) Uderzamy w korporacje. Jedna z nich to google.(Prawda, że jest z czego ciągnąć? ) Mają oni specjalny program (google adsense- zarazbianie na wyświetlaniu reklam) dzięki któremu mamy zamiar zgromadzić masę środków. Idea jest prosta, tworzymy blog/stronę internetową z której staramy się czerpać jak najwięcej zysków. Ludzie ją oglądają i otwierają zamieszczone tam reklamy przez co do nas spływa szerokim strumieniem kasa. Z automatu środki przerzucane są na konto WOŚP 2013 z dopiskiem że to nasza zasługa. ( walczymy o też o ranking) Dzięki temu jesteśmy w stanie kupić jeszcze więcej sprzętu do szpitali i pomóc jeszcze większej ilości chorych dzieci i nie tylko. Teraz pytanie do was. Czy wspomożecie akcje? Wchodźcie na blog. otwierajcie zamieszczone tam reklamy. Subskrybujecie, dodawajcie do ulubionych, do szybkiego wybierania w przeglądarkach, jako strony główne. Zaglądajcie często i gęsto. To jest adres do owego bloga http://harvester-of-sorrow.blogspot.com/2012/01/wielka-orkiestra-swiatecznej-pomocy.html Konkretnie do posta związanego z naszą akcją, ale to nie jest wszytsko. Blog ma swój temat i swoich stałych bywalców. Tematyka związana z grafiką/ grami / trochę książkami. Oglądajcie, kilkajcie i dodawajcie komentarze. To tak niewiele a może pomóc tak wielu. To nic nie kosztuje. kłaniam się nisko M.Ważyk

Gość Białucha.-.-.-.-.-
Muszę przyznać, że sprytnie wykombinowane. Kluczem do sukcesu będzie prężna promocja. O to się nie martwie jesli pracujecie w agencjach reklamowych. Macie prawie rok na zbiórkę. Będzie konkretny zastrzyk gotówki. Trzeba barać sprawy w swoje łapy, sami kiedyś możemy mieć potrzebę skorzystania ze sprzętu szpitalnego zakupionego przez WOŚP. życzę powodzenia i trzymam kciuki

Gość Kriss2-3
A ja widzę to czarno. Nie sądzę żeby komuś chociaż chciało się przeczytać tyle tego co ty tam napisałeś. Ludzie są leniwi, a proste środki kilka zdań ich nie nakłoni. Sory Żeby nie było ja przeczytałem i się podpisuje pod tym

Gość Nastalia
Grunt to wiara w Polaków. Wbrew pozorom sporo osób czyta konkretne dłuższe wypowiedzi zawierane na forach. Jak ktoś ma do powiedzenia jedno zdanie, a ktoś kilkadziesiąt to którą osobe warto bardziej faworyzować czytając jego przekaz? (pytanie retoryczne)

Gość mentorek
Oczywiście że tą co napisała jedno zdanie. Nie przeczytałem wcześniejszych postów, nie przeczytałem nawet całego twojego posta, tylko ostatnie zdanie. Pozdrawiam głombów.