Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comyslicieokobietach

Kobiety,ktore katuja sie dietami/cwiczeniami tylko dla swoich facetow

Polecane posty

Gość comyslicieokobietach

Tak sie tylko zastanwiam... Wczoraj przypadkowo ogladałam Rozmowy w Toku i było tamo kobietach, ktore doszly do idelanej wagi bardzo krotko po ciazy. Zastanowila mnie jedna rzecz, prawie wszytskie mowily, ze tak się katują bo...ICH MAZ/PARTNER lubi szczuple, zawiesza oko na innych laskach...Nie mowily o tym, ze odchudzaja, dbaja o siebie dla siebie, dla wlasnego zdrowia czy lepszego samopoczucia. Zastanwiam sie czy to ja jestem dziwna czy nie...bo ja owszem, dbam o siebie, ale jak np. decyduje sie na diete zeby schudnac te 2-3kg albo jak wybieram sie do frzyjera, kosmetyczki, jak kupuje ciuchy to nie mysle co i jak powinnam zrobic wygladac zeby podobac sie mezowi. Zwracam uwage tylko i wylacznie na to czy mi to pasuje, czy sobie sie podobam...i jakos z gory przyjmuje ze masz musi zaakceptowac to co sobie sama wybralam (w sensie wagi, fryzury, ubrania). Maz moze mi cos zasugerowac, ale jesli np. powiedzialby do mnie --- ej Ty musisz schudnac, bo sa laski szczplejsze od Ciebie to wcale by mnie nie zmotywowal...wrecz przeciwnie

Gość jatamsie
ubieram dla faceta, inaczej to bym dzien w dresach przesiedziala

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ja po porodzie schudłam dla siebie,mąż mi marudził że mogłabym przytyć.Poza tym wątpie,żeby były szczęśliwe bo zawsze znajdzie się zgrabniejsza,mająca lepszy biust itp i co wtedy?

Gość b.e.a.t.a
Bo to glupie kozy sa. Wiekszosc facetow lubi szczuple i zgrabne laski, co im wcale nie przeszkadza je zdradzac z pulchnymi kolezankami. Bo im sie np zachcialo odmiany :p

Gość zwariowalas kobieto
nic nie myslimy

ja tak samo :) jak cos robie to tylko dla siebie zdrowe odzywianie , fryzjer kosmetyki

ja ci powiem tak bardzo zalezy mi na męża zdaniu i doskonale wiem że chce abym wyglądała super po ciąży, byłabym głupia gdybym napisała że ja niechce też super wyglądać, więc nie wiem o co wam chodzi robimy to dla nas obojga, wiadomoże mąż mnie nie zdradzi jak będę miała kilo więcej a jak wrócę do wagi to i tak się tak zdarzy że może spojrzec na inna dziewczyne ale nie popadajmy w paranoję my równiez możemy patrzec to nie jest zdrada. Także dbajmy o siebie i maluszka po ciąży a mąż będzie z jeszcze większą miłością patrzył w nas jak w obrazek czy tego właśnie niechca żony i matki? Myślę że narzekają tylko te kobiety którym się niechce dbać o siebie, 9 miesięcy miały wymówkę i teraz się wielce oburzają jak ktoś powie że trzeba by było zadbać o siebie - ale jakim prawem przecież ja juz się przyzwyczaiłam lebrować przez 9 miesięcy i co teraz ktoś chce mnie zmusić do ćwiczeń lub wysiłku O nie nie dam sobie żeby facet mna pomaitał - PARANOJA ! a potem się dziwią że kompletny brak zainteresowania jest ze strony męża i że to mąż zły i nie kocha itd

Gość b.e.a.t.a
Po co zaraz tyle agresji? Kazdy ma swoje zdanie na ten temat i tyle. Moj maz tez lubi szczuple, tymczasem mi zostalo 10 dodatkowych kg po ciazy i jakos musi z tym zyc :p A mi sie z odchudzaniem nie spieszy, bo dopiero niedawno skonczylam karmic piersia, po drugie mialam ciezki porod (kleszcze itp), wiec tez tak zaraz po porodzie nie rwalam sie do cwiczen, a po trzecie jest zima a zima ciezej schudnac. Wiec dopiero powoli zaczynam sie ogarniac i brac za siebie - wszystko w swoim czasie, a do lata schudne na pewno, bo samej mi sie nie chce dzwigac tych dodatkowych kg., poza tym mam w szafie sporo fajnych ciuchow w ktore sie nie mieszcze :p Ale jakbym miala zaraz po porodzie sie martwic ze gruba jestem i cwiczyc jeszcze zanim wyszlam z pologu, to sama o sobie bym myslala ze glupia koza ze mnie.

Gość ale niektore wlasnie tak mysla
odchudzam sie...bo maz...ciwcze bo maz.... mnie interesuja skad to wynika????? wydaje mi sie, ze z niskiej samooceny

Gość co robić,co robić???
walić sie w odbyt też dają,bo mąż chce hahaha

Gość wszystko powinno sie robic
dla siebie , nie dl meza - chodzi tu o zrzucanie wagi , dieta, wyglad . Kobiety powinny robic to dla siebie , a nie bo maz uwaza tak ., mysli tak , chce tak .Co to za facet , ktory moze zdradzic , bo ona ma trzy kg za duzo , a jemu podobaja sie chudzielce :-0 Oczywiscie czasami facet moze byc motywatorem , ale nie robty tego dla niego , ale tylko i wyloacznie dla siebie. Kobiety , ktore sie glodza czy katuja cwiczeniami tylko dla faceta robia blad i sa glupie, a taki koles nie zasluguje na nie !

Gość wszystko powinno sie robic
sorry , nie chce ,mi sie poprawiac bledow , a pisalam jednym palcem i za szybko :-D Ale ogolnie wiecie o co mi chodzilo , kobiety powinny dbac o siebie przede wszystkim dla siebie !

Gość nestea......
u mnie motywacją po porodzie będzie moja... szafa :) mam dużo fajnych ciuchów i jak nie schudnę to się w wiekszość nie zmieszczę, a nie widzi mi się kupować spodni/sukienek/spódnic w większym rozmiarze a te sprzed ciąży schować do pudeł.