Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeloł tu 21 wiek

Ogłupiająca moda na tarota - zauważyliście ?

Polecane posty

Gość heeeloł tu 21 wiek

No i bycie wiedzmą/czarownicą jest oczywiście cool. Jak można być tak durnym żeby wierzyć w jakieś głupie karty ?

Gość drep
bo się sprawdza

Gość zkremowanyŻywcem
tak samo jak ludzie wierzą w cuda i różnoego rodzajów bozie i bogów

Gość heeeloł tu 21 wiek
wierzenie w niematerialnego boga lub reinkarnację jestem w stanie zrozumieć będąc agnostykiem, ale karty to rzecz materialna - a w jaki sposób rzecz materialna może mieć na cokolwiek wpływ ? :O co za debilizm, te ''wróżki'' niezłą kasę zbijają na ludzkiej głupocie i naiwności przepowiadając przyszłość w taki zmanipulowany sposób że co by się nie zdarzyło będzie pasować do ich ''przepowiedni''

Gość dżeny mam na imie dzeny
Zgadzam się, jak widzę ludzi podniecających się horoskopami to nie wiem czy śmiać się czy płakać... Jakby układ planet czy gwiazd miał faktycznie nawet w najmniejszym procencie jakikolwiek wpływ na nasze losy to już dawno zostałoby to udowodnione.

mnie wrozka neka esami, raz odpisalam to ciagle pisze ale najlepsze jest to ze sie spelnilo:P jak ja pogonic?

Gość ahahahhahahahahahha
hahaha mam takie wielce 'mhroczne' znajome które uważają się za czarownice, niektóre nawet twierdzą iż potrafią czarować :D też nie wiem jak można w to wierzyć, ale wolę nawet nie zaczynać z nimi dysputy na ten temat - kiedyś coś zaczęłam gadać o tym że jak dla mnie to wymysł to zaczęły się tak bulwersować że szkoda gadać i twierdzić że one są ''prawdziwymi czarownicami'', a te wróżki z tv to pozerki itd. tiaa :D

Gość heeeloł tu 21 wiek
No właśnie - niektórzy naukowcy wierzą w boga (a przynajmniej go nie wykluczają) ale żaden nie wierzy w tarota :classic_cool:

Gość cvbvcbvbnvbn
a ja znam taką która jest i czarownicą i wampirem - noxelię :classic_cool:🖐️

Gość hhgfdds
Idźcie kiedyś do takiej 'czarownicy', najlepiej po znajomościach a nie najdroższej w mieście, zobaczycie, że jej gabinet wygląda normalnie (dziwne, prawda?) a ona ubrana w ciemne eleganckie spodnie i białą koszulę wcale nie ma kota czy magicznych napisów na ścianach. To pierwszy krok, potem niech wam powróży, konkretnie, dobra wróżka nie kręci, mówi otwarcie co widzi. Pogadamy jak ci się spełni za kilka tygodni...

Gość ale pleciesz
haha a niby skąd ona może znać przyszłość? nie zastanawiałaś się nigdy nad tym ? :D takie rzeczy to tylko w bajeczkach - a to że się niby ''spełnia'' to właśnie jak ktoś napisał wcześniej - wszystko powiedziane jest takim językiem żeby co by się później nie zdarzyło człowiek będzie miał odczucie że to przewidziała wróżka :classic_cool:

Gość jurand ze spychowaaa
Nie znam żadnej inteligentnej osoby która wierzy w tarota