Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudysia

Nie mam kasy na aparat a dentystka goni...

Polecane posty

Gość nudysia

Byłam u ortodontki która stwierdziła iż muszę nosić aparat ortodontyczny, w poniedziałek mam umówioną wizytę na odlew zgryzu, to ostateczny termin wpłaty kwoty 1 500 tys, za kolejny tydzien kolejne 1 500 dostane szału, skąd brać kase? Mówiłam jej że nie mam a ona - to proszę jakoś załatwić :o

Gość nudysia
help ! i need somebody help! not just anybody help! i need someone heeeeeelp!

Gość moniqqqque
przeciez nikt ci na sile nic nie zaklada co... zmusila cie sila czy co? nie stac cie to po co sie bierzesz za to?? mi ortodontka za cale leczenie powiedziala ok 7 tys dlatego aparat zalozylam pol roku temu gdy dopiero bylo mnie stac..

Gość nudysia
poszłam z bólem, okazało się że ósemki wypchnęły mi reszte zębów, zaczęły na siebie nachodzić, zmienił mi się zgryz, ósemki usunęła i powiedziała że aparat jest konieczny a jeśli nie to operacja za 10 tys mam wybrac

Gość dgddsgdsdsg
dlatego wyrwalam osemki nim wyszly, jak tylko jedynka troche sie zaczela milimetr krzywic. w miesiac 4!!!no co miesiac jedcna

Idź do innego lekarza. Mi jedna dentystka nie chciała wyleczyć zęba z powodu torbieli pod korzeniem. Druga wyleczyła bez problemu. Ząb mam już ze 4 lata.