Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubiaczkowa

Zaufanie

Polecane posty

Gość kubiaczkowa

Mam problem ze sobą nie potrafię dać mojemu facetowi trochę luzu, boje się, iż przez moje kontrolowanie jego mogę go stracić. Czy to jest brak zaufanie? Czy jakiś lęk przed stratą ukochanego partnera ukryty głęboko we mnie? Może ktoś z was przechodził przez coś takiego i może mi coś doradzić bym mogła się zmienić bo kurcze wiem, że robię źle.

Gość kubiaczkowa
anetka ja to wiem, ale moje głupie myśli nie dają mi i jemu normalnie funkcjonować

Gość dlaczegooooooo
nie rob tego ja zniszczylam w ten sposob zwiazek z facetem ktorego kochałam do szalenstwa wytrzymal 4 lata i odszedl a ja nadal go kocham i tak mi wstyd ze tak sie zachowalam idz do psychologa

Gość Annnnetka
popracuj nad poczuciem własnej wartości - tam jest pies pogrzebany

Gość dlaczegooooooo
zgadzam sie nie chodzi o tego chlopaka masz problem z samoocena nie obwiniaj go przcuj nad soba

Gość kubiaczkowa
Wiem, że jestem atrakcyjną kobietą i inteligentną również. Mój facet zapewnia mnie, iż mnie kocha powtarza mi to bardzo często i tak samo mówi mi wiele innych rzeczy które powinny mnie zapewniać, że jestem tą jedyną. Jednak chwilowo on wyjechał do pracy za granice ja została w kraju i to mnie jeszcze bardziej nakręca. Dlaczegooooo nawet gdy pójdę do psychologa co miała bym tam powiedzieć ? Najbardziej dobijająca jest wiedza o tym, że robię źle .

Gość mimo wszystko..........
robisz zle ale to nie twoja wina a u psychochologa powiec jak jest co czujesz