Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmammaa weronkkiiii

Marzy mi sie ladne mieszkanie.

Polecane posty

Strasznie sie wkurzam ze mieszkam w okropnym mieszkaniu. Stara kamienica na parterze. Drewniane niesczelne okna , zimno w mieszkaniu.Samemu trzeba palic. Mieszkanie mam po rodziacach. Chcemy z mezem zrobic remont ale doszlismy do wniosku ze nie ma sensu wkladac tyle kasy to mieszkanie. Nikt nie zamieni sie na taka rudere. Wstydze sie gdzie mieszkam.

Gość no i co robisz w tym
kierunku,żeby spełnić swoje pragnienia?

Gość gapa ze mnie straszna
może ja Ci odpiszę, a Ty mnie? bo ja się doprosić nie mogę :)

stan techniczny mieszkania jest fatalny. Moze uda sie zamienic mieszkanie z urzedu.Moja znajoma tak zrobila. w zadne kredyty bawic sie nie chcemy.

Gość gapa ze mnie straszna
ja mam kredyt. spłaciłam już 2/3. Jak nie ma wyboru..

ja mam mieszkanie ale co z tego jak nie ma sensu wkladac nie kasy. BO WSZYSTKO SIE sypie. a administracja nic nie chce zrobic.

ja od srodka wyremontuje ok.Ale po jakims czasie wszystko wyjdzie. Dopki nie zrobia ocieplenia budynku nie ma sensu cokolwiek robic w mieszkaniu.

Gość wez nie marzekaj
w kredyty sie nie "bawi", wiekszosc ludzi musi brac kredyt bo nie maja mieszkana po rodzicach i musza sobie sami na wszystko zapracowac, a jak wam sie nie chce w to "bawic" ro nie narzekaj!!!

Gość kacper j.
Niestety, ale zdecydowana większość Polaków musi korzystać z kredytów. Taka prawda - jesteśmy biednym krajem. Ale dzięki temu można trafiać na okazje takie, na jakie trafiła moja siostra - 150 metrów na 310 tysięcy. Dwa mieszkania połączone schodami Prudlik. Siostra zawsze chciała blok, nie domek, więc spełniła marzenia ;-)

Gość Grubi90
Też mi się marzy jakiekolwiek mieszkanko, nie mówie o luksusach,wystarczyła by kawalerka :) Niby mieszam w super mieszkaniu, ale niestety nie swoim. Wolałabym skromne, ciasne, ale własne :P