Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wagudin

odwieczna kwestia : w czym zakochuje się kobieta ?

Polecane posty

Gość Wagudin

niektórzy twierdzą, żę w penisie, inni, że w kasie, inni, że witalności ... A jak jest naprawdę ?

Gość Babcia Terenia 72 lata
to tak jakbys zadał pytanie co jedzą ludzie... jeden rąbie śniadanie w macu a inny zieleninę na 3 posiłki dziennie

Gość ja zakochuję się w
osobowości, patrzę jak mężczyzna mnie traktuje, czy jest dobrym człowiekiem, potrafiącym kochać. Dlatego najważniejsze dla mnie jest to czy on mnie kocha i nie boi się tego okazać. Nie lubię typów maczo, pokazujących swoją wyższość, udających kogoś kim nie są, grającym w gierki.

Gość w męskim członku.
To od zawsze jet siła napędowa do zycia--już tak jesteśmy skonstruowani. Znasz kobietę,która by była/trwała w związku bez seksu? Mówię tutaj o normalnej,zdrowej relacji między partnerami,gdzie jest uczucie i szacunek--a nie o patologii,gdzie tkwią ze sobą z przyzwyczajenia i innych zyciowych przyczyn.

Gość misiekxx
Tak naprawdę to są które właśnie lubią kasę inne wygląd inne charakter , tylko w 99 % kobieta powi ci że liczy się charakter to co ma w środku mężczyzna i tak dalej bla.. bla.. , prawda jest taka że się nikt nie chce przyznać do tego .

misiekxx kto ma uszy niechaj słucha kto ma oczy niechaj patrzy :D Po to dostałeś rozum, żeby się nim kierować samodzielnie

Gość kobitki najbardziej lubią
kombinację genitalno-dolarową

kobitki najbardziej lubią kombinację genitalno-dolarową z takim podejściem synek wyrwiesz masę blachar, ale szczescia nie uświadczysz

Gość słodkakawa
Kobiety zakochują się w tym co słyszą, a mężczyźni w tym co widzą. Dlatego mężczyźni kłamią (ja jestem inny niż wszyscy) a kobiety się malują :)

Z mojej obserwacji wnioskuję że kobiety zakoch*ją się w tym że są zdradzane, bite, okradane, bo przynajmniej nie jest nudno mam wrażenie, że ty nigdy nie wyjdziesz z pozycji obserwatora, chyba że cie ktoś w zad kopnie żebys wyleciał z tych ramek :D