Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pajączka z terrarium

Dlaczego faceci tak bardzo oceniają nas po wyglądzie ?

Polecane posty

Przecież nie ocenia się książki po okładce a przynajmniej tak robią co bardziej inteligentne osoby :-P Więc wynika z tego, że 90% męskiej populacji to bezmyślne debile ? :o Jakoś wierzyć mi się w to nie chce...

Gość takie moje zdanie----
faceci to wzrokowcy-dlatego :)

Gość Wiedźmak Plugawiec
Kobiety z szerszymi biodrami to wysoka szansa na zdrowe potomstwo. Kobieta, z wąską talią, szerszymi zaokrąglonymi biodrami i odstającą pupą to kobieta, która z natury jest zdrowsza od wszystkich innych typów figur występujących u kobiet. Panie, tyjące w pupę, biodra i uda to kobiety zdrowsze, zły tłuszcz znajduje się daleko od żywotnych organów wewnętrznych. Natura pcha nas, w kierunku takich kobiet. Chłopczyce są dobre na wybiegi. Gdyby modelki na wybiegi wybierali najzwyklejsi faceci, a nie pedały, czy jakieś chore psychicznie kobiety, modelki wyglądałby o tak: http://www.resimresimleri.net/data/media/1544/9-bar-rafaeli.jpg z dupą, biodrami, fajnymi udami i cyckami. Pomimo bardzo agresywnej promocji niekobiecych kobiet, mężczyznom nie udało się wybić z głowy, wąskich tali, dup i cycek.

Gość nbghujia
jakie to było mądre wiedzmiak nawet na kafe się człowiek czegoś nauczy :D

Dla mnie chore jest ocenianie wg czegoś na co oceniani nie mają bezpośredniego wpływu :o Ja nie patrzę czy facet ma 185 cm czy 195, nie patrzę czy ma kaloryfer na brzuchu wiecie dlaczego ? O JESTEM NORMALNA ! I chcę też normalnego faceta, czy to tak wiele ? :o

Gość scveth
a może nie jesteś taka normalna :D

Gość Eowyn
Ależ pajączko, Ty też na pewno oceniasz po wyglądzie. KAŻDY tak ocenia.

Gość bo kobieta musi mnie podniecac
po co mi spaslak?:O

Gość Wiedźmak Plugawiec
Co za brednie ? Nie oceniasz seryjnych morderców ? Oni też przecież nie mają wpływu na swoje postępowanie. Tacy się urodzili.

pajączka z terrarium Ty należysz oczywiście do grona tych kobiet , które nie patrzą na wygląd faceta , tylko na jego "duszę"....💤

pajączka z terrarium jest coś silniejszego od zwierzęcego oceniania tylko na podstawie wyglądu ;) taka natura chłopów, ale jak już się facet ZAKOCHA to nic innego nie ma znaczenia ;) znam wiele małżeństw gdzie mężczyzna to na prawdę przystojny facet, a kobitka mała, pulchna, średnio urodziwa - a jednak coś ich do siebie ciągnęło, więc nie trać nadziei i nie przejmuj się - znajdziesz w końcu kogoś kto doceni w Tobie coś więcej niż ładną buzię :)

Bo mężczyźni lubią patrzeć i podziwiać ładne kobiety:). Taką chcą mieć u swego boku, tulić ją i starać się dla niej. Idąc dalej - z taką chcą robić ładne dzieci:).

Gość o kolejna wrozka :D
z czego wrozysz?

Oczywiście, że nie oceniam po wyglądzie, nie jestem taka płytka :o Dla mnie liczy się to jaki jest człowiek, co sobą reprezentuje, jakie ma poglądy, czy jest zaradny, szarmancki, męski, czy ma klasę, czy nie jesy skąpy itd itp. Wygląd schodzi na drugi plan. Oczywistym jest, że musi być zadbany ale to ile ma cm i czy ma kaloryfer na brzuchu takie ważne nie jest.

Gość Wiedźmak Plugawiec
Męskość to przecież też zespół cech fizycznych. Zaprzeczasz sama sobie.

Gość life is brutallllllllll
w pierwszym momencie wszyscy patrza na wyglad i nie ma sie co oszukiwac że jest inaczej:o porownanie z ksiazka jest bez sensu, ksiazke możesz sobie obejrzeć w ksiegarni albo poczytać jej recenzje i szybko zorientowac sie czy cie interesuje, zanim poznasz jakas osobe musi upłynąć troche czasu i niektórzy nie maja ochoty tego czasu poswiecać dla osoby ktora sie nam nie podoba:o poza tym czy chciałabyś być z facetem o którym byś wiedziała że uważa że jesteś fajna ale brzydka?;)🖐️

Faceci też chyba nie oceniają po wyglądzie. Ich ładna kobieta po prostu przyciąga i jak im się podoba, to mają motywację, żeby brnąć w znajomość i interesować się jej wnętrzem. Brzydkiej nie chce im się poznawać, bo nie traktują jej jak swojej potencjalnej partnerki. A my też patrzymy na wygląd, tylko trochę w innej kolejności:). Temu oni do nas mają pretensje, że chcemy faceta zaradnego, z pracą i pieniędzmi, a my czepiamy się ich, że chcą ładne nóżki, piersi i tyłek. A przecie to wszystko w porządku jest;).

Nie ma brzydkich kobiet !! Żaden mężczyzna z klasą nie pozwoli sobie na takie określenie kobiety. To nie przystoi. Tak samo jak nazwanie jej grubą :o Jeśli facet użyje któregoś z tych słów w stosunku do kobiety znaczy że jest nic nie znaczącym śmieciem na którego nie warto nawet splunąć. Tak samo jak wyzywanie kobiet od materialistek :o Faceci są tacy puści i żenujący :o

Gość oczywiscie ze nie ma brzydkich
tylko czasem wina brak :P

Gość ale to nie zmienia faktu
ze jestes spasiona i odrazajaca dlatego nie masz faceta :(

Gość Eowyn
pajączka, nie bądź śmieszna. Umówiłabyś się z każdym facetem, nieważne jak wygląda? Nie masz żadnych preferencji?

Oczywiście, że nie ma, przecież nieproporcjonalna sylwetka czy nieciekawe rysy twarzy nie czynią nikogo brzydkim...:P

Gość life is brutallllllllll
"pajączka z terrarium " masz racje facet z klasą nie powie do kobiety że jest brzydka albo gruba, on po prostu nie bedzie nia zainteresowany:o

Czyli kobiety mające jakieś tam preferencje też są puste? No trudno, widać taki ten gatunek już jest.

Gość zalamanyjestem.
bo kobiety są tylko dla wyglądu, taka prawda...

Gość możecie wierzgać ile chcecie
ale podświadomej natury się nie oszuka-facet szuka kogoś kto da zdrowe potomstwo,uroda mówi o zdrowiu i to tak samo działa w obie strony-przynajmniej na początku znajomości,bo extra laska czy facet jak się okaże ,że głupi,pusty to będzie podobał się tylko takiemu samemu osobnikowi w dłuższym okresie czasu,mądry zerwie takie znajomości bo nie chce mieć ładnych ale głupich dzieci!