Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yourwalentineeeeeeeeee

wierzycie w duchy? lub mieliscie z nimi jakas stycznosc ?

Polecane posty

Gość uprawiam seks z duchem
:D

Gość OBciach
wywołymalem ale przyszły same nie chciane ale obciach był

Gość OBciach
ide spac może przyjdzie bo ostatniej nocy to musialem dac kilkaset dolarów aby zobaczyć sie z tuskiem ale bylem zadowolonu

Gość to chyba nuuuda
kufa, ukradłaś mi temata :P ale czekamy, czekamy co nam tu napiszą :classic_cool:

Ja wierzę ! Był u mnie w domu duch. To była dusza mojego śp. Taty Śnił mi się po pogrzebie kilka dni. Tylko śnił ...Że nas przykrywał ( miał taką małą schizę na punkcie marznięcia w nocy ) hehe Ale wtedy OBOJE razem z mężem w jednej SEKUNDZIE na łóżku usiedliśmy jak nawiedzeni nie wiadomo dlaczego o 2-giej w nocy. Przy czym nasza kocica rozmiałczała się , a raczej rozkrzyczała przeraźliwie ! Ponoć zwierzęta szybciej wyczuwają duchy. Możecie się śmiać. JA WIEM, że tej nocy ZNOWU przykrywał nas Mój Tata :)

Gość to chyba nuuuda
Yourwalentineeeeeeeeee wydajesz się spoko, więc czemu nie ;) Clematis Wiesz, jak tak przeczytałam to co napisałaś to dotarło do mnie, że miałam podobnie. Kilkanaście lat temu będą nastolatka (14-15 lat) obudziłam się w środku nocy z silnym wrażeniem - że ktoś mnie własnie okrył kołdrą. To było tak ralne wrażenie, że do tej pory wierzę, że to zdarzenie miało miejsce. Ale wydarzenie to nie zbiegało się ze śmiercią żądnego z moich bliskich, więc...sama nie wiem. Musze przyznać, że w młodszych latach zqwsze miałam wrażenie, że ktoś mi towarzyszy, z wiekiem to wrażenie mnie opuściło i na dzień dzisiejszy niczego takiego nie mam. Może to się wzięło stąd, że kiedy byłam młodsza to wierzyłam, że istnieją na śiwcie miejsca i rzeczy których nie da się racjonalnie wytłumaczyć, wierzyłam w ukryty świat, heh :) teraz mam wrażenie że z każdym rokiem coraz więcej ew mnie sceptyzmu i realizmu ;)