Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sysysyysyysyys

czy wy tez po cesarce miałayscie problemz

Polecane posty

Gość sysysyysyysyys

z zaparciami??? co na to poradzic?

Gość wifi/
nażreć się jabłek,ogórków i popic mlekiem.

cesarka akurat nie ma nic do rzeczy. po kazdym porodzie organizm musi miec sporo czasu zeby wrocic do stanu sprzed ciąży. Musi na nowo przestawic się na inne trawienie.

Gość Jeżeli już raz Cię
Ja nie miałam po cc żadnych problemów, więc nie doradzę ;) Ale podniosę temat ;)

Gość sysysyysyysyys
czyli to ogólnie problem po porodzie? no to czy po porodzie tak moze byc?

Gość po cesarce
miałam podobny problem z zaparciami. Ale z tego co pamiętam to w szpitalu po cesarce każda pani wyczekiwała na pierwsza kupkę. Później nie miałam problemu, co prawda mieśnie brzucha bolały ale z każdym jednym razem było co raz lepiej, pierwszy raz był koszmarny.

Gość a jak z wagą u Waszych
u mnie cesarka to bym lajcik, niewielki bol przez pierwsze dni, zero zaparc i innych problemow, moze faktycznie sprobuj jakies gruszki sliwki to pomaga na zaparcia

ja po cc jeszcze w szpitalu dostałam czopka glicerynowego (zeby mi pomogl sie wyproznic) bo kazde napiecie brzucha powodowalo okropny bol. nie wzielam tego czopka w szpitalu, to potem zalowalam w domu bo mnie wszystko bolalo jak chcialam zrobic. pierwsze trzy wyproznienia byly bardzo boolesne.;/kurcze do dzis mam dreszcze na sama mysl o tym jak mnie wszystko bolalo,w srodku plus rana. Potem bylo juz z górki.