Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bellissimo

Kobiety jakich używacie zima kosmetyków?

Polecane posty

Gość Bellissimo

Mnie strasznie zaczęły sypac sie włosy więc potraktowałam je : -nafta kosmetyczna z wyciagiem z pokrzywy ! Pozatym elektryzowaly sie na co znalazłam : -Radical mgiełke wzmacniającą (taka znalazłam w Rossmanie) niestety ochronnej nie było ani Jantar ochronno nawilzającej nie wiem gdzie ja można znaleźć?! Do tego : -szampon brzozowy :-D i jak narazie naprawdę widać efekty! Zawiodłam sie na drogich kosmetykach więc w ruch poszły taniutkie ale skuteczne bez silikonow ! A twarz postanowiłam ratować Bioderma Sensibio 48zł:-( ale jest warta swej ceny! Teraz wy ?? Jakie warto kupić? Co polecacie?

Gość Bellissimo
??

Gość Pamelaaaaaaadsf
ja musze kupic sobie head schoulders bo mi wyszly za ciemne wlosy i tym szmaponem szybciej mi sie zmyje farba i balsam brązujący albo jakis delikatny samoopalacz bo narzie nie mam kasy na solarium

Gość Bellissimo
Zauważyłam że stosowanie Head sz, pantene czy timotei opłaca sie 2razy na miesiąc inaczej one szkodzą a nie pomagają!

Gość Pamelaaaaaaadsf
wiem, dlatego kupuje sobie tylko małą butelke i napewno gdy zuzyje ją całą to bede miala juz jasniejsze włosy

Gość kfkkgg
uzywam to co zawsze, a co cie interesuje? twarz, wlosy, cialo???

Gość kfkkgg
pamela, nizoral sprobuj

Gość fdgdfgdfg
na twarz krem brzozowy, ktory jest ciezki i tlusty, ale najlepiej chroni skore (mam atopowa ze sklonnoscia do przesuszen i podraznien i naczynek), na dzien krem z mumio (bo brzozowy za ciezki) i krem alterra niebieski (bezzapachowy, dla alergikow). cialo smaruje oliwkami albo ciekimi maslami lub balsamami (znowu - skora atopowa, sucha itd) wlosy mie sie sypiom 😭 i wlasnie nie wiem co kupic, jaki szampon, bo odzywki do biedy mam :O

w sumie to nic takiego nie zmieniam. Balsam do ciała zmieniam na nawilżający, gdyż latem stosuję ujędrniający. Inwestuje też w jakiś lepszy krem do rąk.

Gość Pamelaaaaaaadsf
a cały czas od lat używam L'Oreal Elseve rózne przewaznie żółty albo różowy czyli dfo wlosow suchych zniszczonych i pozbawionych blasku i po nich mam ładne włosy :) nie wypadaja mi bardzo, raczej tak w normie :) tylko bardzo zalezy mi by miec je gładkie i błyszczące szkoda tylko ze w polsce nie ma linii elseve brązowej wygładzającej , bo dla mnie na bank bylaby najlepsza. W anglii widziałam : http://4.bp.blogspot.com/_TWMTNMSX8VQ/S8xNDTZsHLI/AAAAAAAAPs4/4dv2w2krQ9s/s1600/IMG_7078+copy.jpg

Gość kfkkgg
pamiela, wygladzajace sa dobre liss ultime loreal prof.