Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna-91

Cierpię i boję się kolejnej wizyty

Polecane posty

14 lutego byłam na pogotowiu ponieważ oparzyłam wrzątkiem sobie nogę.Mam oparzenie 2 stopnia.W ten piątek co był byłam na kolejnej wizycie u chirurga i mówił mi że ładnie się goi.Dziś miałam kolejną wizytę i jak ściągał opatrunek to tą gazę odrywał mi od skóry.Strasznie mnie to bolało.Mam nowy opatrunek - chirurg mi zakładał.Niedawno odwinełam by zobaczyć czy przykleja mi się do ran i przykleja , znowu , a chirurg powiedział że założy mi taką siateczkę i nie przyklei się.Kolejną wizytę mam w czwartek.Boję się kolejnej wizyty.Z bólu chcę mi się płakać.Czy tak powinno być by gaza , opatrunek przyklejał się do rany ? Nie chcę by mnie znowu bolało ;(

Gość idjdijdid
Zależy gdzie. W Warszawie chirurg - ok 120 zł

A to za samą wizytę ? Czy razem z konsultacją i opatrunkiem ?

opatrunek trzeba przed zdjęciem namoczyć wodą utlenioną czy riwanolem wtedy łatwo i bezboleśnie odkleja się od rany

Ale to chirurg zmienia mi opatrunek i on niczym nie namacza i mi odrywa ten opatrunek ;( Jestem przerażona jak myślę o kolejnej wizycie

Ale to chirurg zmienia mi opatrunek i on niczym nie namacza i mi odrywa ten opatrunek ;( Jestem przerażona jak myślę o kolejnej wizycie