Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość timetodie

Wyjazd na Wyspy na saksy teraz?

Polecane posty

Gość timetodie

Witam. Czy ktoś orientuje sie teraz jaka jest sytuacja ekonomiczna na Wyspach? Czy jest sens wyjezdżać w ciemno do Londynu i czy w ogóle da sie odłożyc tam jakies pieniądzę z niewykfalifikowanej pracy? Celem wyjazdu (na rok) jest zarobienie na kontynuowanie studiów w Polsce i poprawa stanu zdrowia (muszę mieć czas na leczenie/rehabilitację, więc praca więcej niż po 8h dziennie odpada).

Gość tez tak mialammmm
polecam zapytac gdzies gdzie jest forum z ludzmi na poziomie...tu nie wodiesz sie nic :D

Gość praca w polsce
uwierz mi niema co jechać będziesz biede klepała i biednie sobie żyła ale jak cie rajcuje życie w biedzie to anglia stoi otworem

Gość fhdkslaldj
praca jest!!!!!!! trzeba tylko chodzic i szukac,dla chcego nic trudnego. kolega wlasnie znalazl prace jako mechanik. inna dziewczyna poszla do sklepu. pracy nie ma dla tych co chca zeby nie bylo .

Gość numerowaaa
Londyn jest strasznie drogi, wiec trudno tam cos odozyc za najnizsza krajowa. Lepiej jechac gdzies gdzie jest taniej, choc z drugiej strony pewnie w Londynie najlatwiej o prace (choc nie wiem tego na pewno)

Ja drugi raz bym nie wyjechal do UK.Jedyny plus to kasa i socjal.minusow chyba z milion .