Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robiccc

Wypadanie wlosów po ciąży - masakra!!!!!!!

Polecane posty

Gość co robiccc

Co robic???? Wyglada na to, ze bede lysa. Jestem 4 miesiace po porodzie, karmie piersia, biore witaminy femibion mama i wlosy wypadaja mi garsciami.

Gość doloressssa
też mi lecą, jak liście na jesień :) Chyba musimy się witaminizować i przeczekać.

Gość co robiccc
co robic?????

Gość nic po prostu przeczekać
wypadają tylko te, które nie wypadły w okresie ciąży to całkowicie normalne i trwać może spokojnie nawet 4-5 miesięcy nie wyłysiejesz, spokojnie;) każda z nas to przechodziła albo będzie przechodzić po ciaży;)

procesu wypadania włosów po ciazy nie da sie zatrzymac, dlatego ze w czasie ciazy proces ten był zatrzymany przez hormony, dlatego mowi sie ze w ciazy kobiety mają burze włosów , gestnieją jak nigdy. mnie tez wypadały przez pół roku po porodzie teraz zauwazyłam ze wszystko wrócxiło do normy, co ma wypasc i tak wypadnie, nic nie poradzisz. mozna pic skrzyp, bellise, zeby zmocnic organizm

Gość sdfadgdsfdsg
Jak by co polecam szampon Dermena i do tego odżywka Dermena do kupienia w aptece... naprawdę bardzo pomaga!

dziewczyny cię uspokajają, ale lepiej zrób badania hormonów tarczycowych (nie samo TSH tylko wszystkie, endokrynolog da ci skierowanie, bo zwykly lekarz na 100% oleje temat). Jeśli wypadają aż tak, ze boisz się, ze będziesz łysa to nie jest to normalne.