Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę, ale mi szkoda :(

mam 23 lata i nie pamiętam, kiedy sobie ostatnio coś kupiłam

Polecane posty

marzę o aparacie. czytałam już masę książek o fotografowaniu i mam pojęcie jak to się robi. nie mam w tej chwili żadnego aparatu, więc nawet nie mogę poćwiczyć :( znajduję ciekawe oferty używanych sprzętów do 400-500 zł, ale mi szkoda :( mam wrażenie, że ta kasa przyda się na inne rzeczy, na pomoc rodzicom... nie powinnam sprawiać sobie tak drogich prezentów, ale już od dwóch tygodni ten aparat mi się śni :( co robić?

nie ma opcji

Odkładaj sobie na niego np. 30 zł tygodniowo i cały czas szukaj ofert, można znaleźć taniej np. za 300 zł a to wcale nie jest tak dużo. Jeśli tak strasznie chcesz mieć aparat, to kup go sobie. Później jakby Ci się np znudził, to zawsze możesz go sprzedać :)

Gość kupic sobie
ale kup cos małego. Po co ci taki duzy aparat?? zeby profesjonalnie wygladał??? takie grzmoty sa niepraktyczne. nawet na wycieczke nie zabierzesz bo połowe plecaka zajmuje. Lepiej kupic kompakta z duża ilościa ustawień

... kompakt? ... interesuję się fotografią i nie interesuje mnie aparat z automatycznymi trybami, który można kupić za 100 zł. i nie chodzi o to, że duży to wypaśny... po prostu chcę mieć możliwość dokupowania obiektywów, konwerterów etc...