Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaosobabezdomnaaaa

co to jest słuchajcie jak w krzyżu rodowodowym jest

Polecane posty

skrzydlo muchy? Praca stała prasuje ale nie do końca, nie? trzeba zmienić krzyż???

Powiem wam, ze NIBY przeze mnie powiesiło się pełno osob na roku, ale w sumie powiem wam jak tak analizuję czemu sie powiesili to dlatego że nałożyły sie - rodowod od św. Elzbieta i św. Elzbieta w drzewie rodowodowym bez wartości. Sorry krzyżu i tyle. No i powiem wam jest to STRASZNE bo miał ją na dole - najwyżej spowiedz chyba a miał w skrzydle mieć ten profesor i chyba jest zajechany moim ojcem i jego rodowodem ze daje mi radę św. Agnieszką ale wiecie - on nie ma tego rodowodu. On tylko stoi że była włascicielką burdelu i ją zabili - coś takiego i on tego nie wiedział ten profesor i tak poległ bo ją MIAŁ - własnie on a nie mój ojciec. To była chyba właścicielka burdelu , która tego nie chciała i ją zabili i tyle. Ale o co tam poszło? Na pewno nie o to co tam Otto głosi bo to by było inaczej i wiecie on by przetrwał ten PROFESOR!!! bez literki i cyferki gdyby ci uczniowie nie przyszli z piłą spalinową na niego w reklamówce. A przecież pomocy mógł wzywać. Ja na tym egaminie siedziałam długo i ja bym poszła, ale tak mnie nagabywano, ze zostałam i pytałam o podwyższenie oceny WYŁĄCZNIE słuchajcie dlatego że mi KAZANO. Złapano mnie jakby, ten egamin sie ciągnął, sama byłam, po czym wyszedł. Ja składałam ten zielnik bo mi sie rozwalił , może było otwarte , że zostawiłam na uczelni ten zielnik. Chyba mi go oddał i co dalej? A ja byłam wiecie bardzo wysoko - rodowod na szkołę. W sumie ten profesor był niżej ode mnie i tyle. Po prostu miałam nie być na tym egzaminie I CHCIAŁAM SIĘ WYNIEŚĆ i tyle.Ale TYM EGZAMINIEM nie umiałam. I nie uważacie że to jest wina uczelni? Miałam mieć wpisane np. dobry i to wszystko wiecie. Tyle. Ale z pisemnego i chyba mi tak w końcu wpisał to co na pisemnym i czy to coś zaburzało? Tyle mogłam wykłócić i tak mi pół oceny podwyższył USTNY to co na pisemnym. I BYŁO DOBRZE i miałam iść do domu i co bym zakłociła? NIc, ale mnie złapała pielęgniara , taka blondyna znowu na tego Linneusza i ona chyba w ogóle w tym dniu nie złapała i mówiła, że on pójdzie - teraz raz dwa i pójdzie i mam sobie stanąć koło skrzyni z piachem i sadzić tam kaktusy to mi ocenę z ustnego poprawi i wiecie nie poprawił i rozmawiał O EGZAMINIE USTNYM dla mnie i tyle bo tak mi sugerowała ta laska, a dla mnie to był zielnik i tym przestało cokolwiek pasować Z EGZAMINU USTNEGO wiecie - ale to nie ja to wymyśliłam. Dla mnie to był zielnik plus pisemny, a ona -że egzaminuje , wychodzi, przerwy i to jest egzamin -co sądzę o zielniku? Ja powiedziałam wiesz co... no trochę z nią gadałam bo pociąg mi pojechał następny za 3 godz i chyba z pół roku sie powiesiło, pracy nie umieli dostać. Zwalili to na niego i ...zniknął. I tyle. Czy mieli rację? i wiecie ja byłam osaczona i tyle :( I tam jeszcze na ławkach siedzieli. Czy to była moja wina. Przed uczelnią też. Bardzo dużo osób rano musiał uwalić, a mnie z takim zielnikiem puścił, co prawda nie najwyższa ocena, ale Kevina nie miałam i tyle. On miał mnie wyrzucić, co on tyle gadał ze mną. No i jeszcze pytałam o ocenę PRZEZ NICH bo bym poszła i wiecie za rok to zapomniałam jak było - kto by tam się takim czymś przejmował, ale z tej rozmowy nie mogłam być na katedrze. Nie pasowała mi. Więc sama się załatwiłam i tyle :(

Im chyba chodziło wiecie żeby był egzamin pisemny, ustny i ZIELNIK i tyle. I więcej roślin i zimą złożyć Z OPISEM i wtedy ocena za egzamin i za zielnik i praca stała ale jak oni chcieli to wywalczyć i smolili mnie bo na tym mi nie zależało. I tak by mieli studia, pracę stała i swoje zielniki - katedra bez znaczenia a tak katedra ze znaczeniem i bardzo kombinowali ale była ocena w indeksie i co? cofać wszystko? Dopisać ZIELNIk chcieli czy to było realne? I po 2 roku oddać wiecie - no cóz... żle kombinowali? I się popowieszali tą koleżanką co zniknęła , bombą atomową tam i tyle. No co jeszcze?

Wiecie powiem wam że dobrze jest jak jest, ale też mieli rację że nawet na takich studiach zielnika i stałej pracy. Rok czasu na zielnik miał być i tyle. Co tu robić te 5 lat i wiecie co to jest 50 roślin a w domu i na uczelni to nie to samo. Nie mieli gdzie składać teraz 100. I wiecie - taka krzywda. Gazety, rośliny - tyle - to wszystko :(

Powiedzcie jednak CZY TO PRZEZE MNIE nic sie nie dało zrobic z egzaminem żeby stała praca z zielnika pasowała? Naprawdę przee mnie? Przestańcie. Takie pierdoły. Bo miałam rodowod i mu dawałam radę. No a on miał krzyż rodowodowy - bez znaczenia czy ze znaczeniem ale krzyż - sorry i tyle. Wiecie o co chodzi , nie? :(

Powiem wam taki miałam zielnik jak mi zależało na studiach i na uczelni i BARDZO chciałam się wynieść do innego miasta. Moze przez to nie obroniłam doktoratu. Kto wie? No ale takie życie i nie mam stałej pracy. A co oni chcieli tym biologom udowodnić. Że bez roślin, zwierząt wszystko bez sensu bo laby do kitu? No to zlikwidować - okładki na rośliny, zwierzęta i do sklepu. Na pewno z krakowa kogoś chcieli i mieli rację. Szkoda że mi nikt nie powiedział bo miałam ZŁE ZDANIE o tych studiach i uczelni i robiłam BYLE JAKI ZIELNIK bo nic i tak mi z niego nie pasowało i tyle. Ze 100 roślin jeszcze z 50 nic i tyle. A teraz 10 roślin. Czyli? Zle myślałam, żle kombinowałam. Literka i cyferka a przeciez po co. Filolog z matmy - po co to komu?