Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sterniczka_30

Czy jeszcze mu zależy?

Polecane posty

Od 2 miesięcy jestem z facetem w związku. Na poczatku bylo naprawdę pieknie jak to przeważnie bywa. Dzwonił, po pracy przyjezdzal do mnie i ode mnie wychodzil do pracy. Czułam się naprawde kochana. Od pewnego czasu, kiedy stracil stałą pracę i zajął się tylko handlem cos sie zmienilo. Ciagle nie ma dla mnie czasu. Obiecuje ze przyjedzie i w w ostatniej chwili ze np. ktos go poprosil o pomoc i nie moze przyjechac. W niedziele umowilismy sie ze jak odwiezie dzieci (jest po rozwodzie) przyjedzie do mnie ok 21. O 21.10 zadzwonilam do niego to powiedzial ze wraca wlasnie z bratem z wroclawia i chyba nie da rady przyjechac. Wkurzylam sie tymbardziej ze nie widzielismy sie tydzien a ja na zajutrz mialam isc do szpitala. W poniedzialek jakby nigdy nic napisal czy juz jestem w szpitalu, ja mu nic nie napisalam. Potem kolejny sms z pytaniem czy sie gniewam na niego? Napisałam mu ze mysli ze nie mam powodu to odpisal mi ze rozumie i przeprasza. Dzis sie odezwalam i powiedzialam ze bardzo sie zmienil i ze nic mi z siebie nie daje, on zaprzeczyl. Powiedzial ze ma mase rzeczy na glowie, dzieci ale chce byc ze mna i ze jutro do mnie przyjedzie. Mowi co innego, robi co innego. Zastanawiam sie czy nie dac sobie spokoju, tylko nie wiem jak bo sie bardzo zaangazowalam w ten zwiazek. Poradzcie mi cos prosze

Gość 5-10-15
Wow.... 2 miechy...to szmat czasu.Według mnie jestes rozkapryszona jak dziecko. Pępek świata.

Gość 5-10-15
"Od pewnego czasu, kiedy stracil stałą pracę i zajął się tylko handlem cos sie zmienilo. Ciagle nie ma dla mnie czasu." Daj mu stanąć na nogi po upadku.

Napewno nie jestem pępkiem świata, własnie zawsze mysle bardziej o partnerze a o sobie na koncu. Moze to mój błąd!

Gość 5-10-15
"Powiedzial ze ma mase rzeczy na glowie, dzieci ale chce byc ze mna" No to jesteś niecierpliwym pępkiem świata!

Czyli uważacie ze przesadzam. Ze mna sie umawia a potem odwoluje bo znajomy o cos go poprosil... czy to normalne?

Gość 5-10-15
A czemu uważasz, że kolega jest mniej ważny od ciebie? Czy kolegę też zna tak krótko jak ciebie? Sprawdzonych kumpli się nie olewa!

A kochana kobiete mozna olewac, zwlaszcza wtedy gdy przed operacja jest jej potrzebne wsparcie! 5-10-15 zmien moze wątek!

Gość eh;//
o rany..udpokoj sie bo znajdzie mniej pretensjonalna babe..daj mu czas

Gość 5-10-15
A widzisz... pępek świata z bolącą głową :P

Gość 5-10-15
A co do wsparcia - od tego jest rodzina!

Gość 5-10-15
Na dodatek histeryczka! ;) O dziwo - dotarło wreszcie!

Czy to normalne ze facet ktory kocha napisze jdnego smsa rano z zapytaniem jak sie czuje i pozniej juz nic tym bardziej ze jestem po dosc powazniej operacji kolana? Nie wiem co mam robic!

Poradzcie cos. Ciagle wysyla mi sprzeczne sygnaly. Najpierw niby sie martwi a potem kompletnie sie nie interesuje!

moze daj mu ochlonac po tej stracie pracy. niech zajmie sie swoimi sprawami, Ty sie lekko wycofaj. zateskni - wroci do swojej formy ;)

Gość ja ci nie pomogeee
wydaje mi sie że mam podobny problem :( Łącze sie w bólu...

Ktos mi poradzil zebym nie odzywala sie do niego, nie odbierala tel. Juz raz tak zrobilam jak nie przyjechal w niedziele bo poczulam sie olana to powiedzial ze strzelam fochy o byle pierdołę. Jestem w kropce

Gość nie słuchaj tego durnia 5,10,1
który tutaj bzdury wypisuje , tak własnie jak on zachowuje sie rozkapryszony bachor a nie ty autorko niczemu nie jestes winna , twój facet stracił poczatkowe intensywne zainteresowanie toba , moim zdaniem nic z tego nie wyjdzie on nie czuje silnego pociagu do ciebie pomysl ktos kto kocha , jest chemia itp. pragnie spedzac kazda chwile z partnerem a tutaj tego nie ma , nie zalezy mu zeby widziec sie z toba odpuść sobie ten zwiazek bo on skonczył sie zanim na dobre zaczoł problemy z praca to załosna wymówka kazdego idioty ktos komu zalezy zesrał by sie na stojaco zeby choc na chwile pobyc razem

Gość bezlikuinadmiar
Sluchaj, dla faceta najwazniejsza jest praca - stracil ja i stracil grunt pod nogami. Zrestza, dzisiaj praca jest najwazniejsza dla wszystkich. Sorry, ale z milosci nie wyzyjesz. Poza tym, niestety, ale wazniejsze dla niego zawsze beda jego dzieci niz Ty. Chyba zdajesz sobie z tego sprawe? Jak widzisz, nie zapomnial o Twoim szpitalu, a kiedy chcial sie dowiedziec, odwiedzic to zachowalas sie jak urazona panna. bez sensu, moim zdaniem. Poza wszystkim, nie pisz jednak o milosci i wielkim zaangazowaniu po2 miesiacach znajomosci. Ty tez jestes po rozwodzie, czy tylko on? Wydaje mi sie, ze Ty nie.

Gość bezlikuinadmiar
No niemniej, kiedy obiecuje, ze bedzie, a w ostatniej chwili wycofuje sie, to... chyba jednak z tej maki chleba nie bedzie. Poczatki to czas wielkiej namietnosci i fascynacji... wtedy jeszcze koledzy sa znacznie mniej wazni niz nowa kobieta.

Całą noc nie spałam. POstanowiłam że wycofuje sie z tego. Nie mam sily robic mu wyrzutów. Wydaje mi się że on kogoś poznał, ale nie chce mi robic przykrosci bo jestem w szpitalu. Juz nigdy wiecej nie okaze facetowi uczucia bo oni tylko to wykorzystuja a lataja za zimnymi wyrachowanymi laskami!

Gość bezlikuinadmiar
moze i dobrze. a jak zacznie cie bajerowac, to co zrobisz? wytrwasz przy swojej decyzji? czy jednak uwazasz, ze kiedy mu o tym powiesz, on odbierze to jako ulge i ucieszy sie, ze zrobilas to za niego?