Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mańka999999

czy dobrze karmię niemowlę

Polecane posty

Gość mańka999999

mały ma 6 m-cy rano mu daję cyca póżniej ok 10 kaszka na wodzie 100ml, spanie znowu cyca i okolo 15-16 słoiczek po 5 m-cu 130gram o 18-19 deserek, różnie jabłuszko gotowane lub nie albo ze słoiczka połowę 75gram i na spanie cyca, i pomiędzy herbatkę lub soczek, czy to wystarczy czy za mało mu daję

Gość dodajnowytemat
jesli dobrze przybiera na wadze to jest ok , lepiej troche mniej niz za duzo

Gość wiem bo mam 170
za mało!! to nie niemowlak aby dawac ciagle cyca daj mu zupy porzadnej ugotuj niech sie naje a nie jakies sloiczki byle co

Gość wiem bo mam 170
no nie taki malutki 2miesieczny o to mi chodzi. takiego to mozna na cycku chowac. A takie 6 miesieczne lubi pojesc! wiem cos o tym daj mu normalne jedzenie

Gość jugo
czy naprawdę koniecznie musicie mówić o własnych piersiach "cyc"? :O

Proszę Cię... dziecko nie robot, że każde takie same 🖐️ Moja od urodzenia na piersi nie chciała praktycznie nic innego do 7msc, wszystkim pluła poza tym co podjadała jedynie czyli owoce jakieś albo misiowe jogurcik, czasem ale to czasem jakieś deserki z hippa i może raz w tygodniu zjadła zupę czy troszkę ziemniaczków - jak próbowałam częściej to nie i koniec, dopiero po 7 miesiącu miała chęci jeść coś więcej, a tak naprawdę to męczyłam się z dawaniem normalnego jedzenia prawie do roku! Autorka karmi "podręcznikowo" - jak dziecko nie głodne to ok

Gość mańka999999
ja go dopiero karmię 4 tygodnie zupkami, doktorka to mi wogóle nie kazała dokarmiać tylko cyca do ukończenia 6 miesiąca, ale głodny był, płakał mi w nocy budził się po 4 razy i sama stwierdziłam że już trzeba wprowadzać inne jedzonko. mam zamiar sama gotować tylko na początek chciałam żeby się przyzwyczaił do innego jedzenia i obserwuję czy nie ma uczuleń ani takich tam podobnych bo on wrażliwy bardzo od początku jakieś krostki mu się robiły z byle powodu mam jeszcze pytanie powinnam mu dawać ile chce, brzuszek go nie rozboli, jak to jest, może któraś mama się wypowie???