Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antydyktatura

Jak policja w Polsce tlucze niewinnych ludzi!

Polecane posty

Gość Antydyktatura

Policja twierdzi, ze w srawie Madzi z Sosnowca Rutkowski zachowal sie nieetycznie. A czy to, co opisze ponizej jest etyczne? PRZECZYTAJCIE TO! Ostatnio w 'Expresie reporterow' pokazano historie pewnego pana, ktory przyznal sie do gwaltu i zabojstwa dziewczynki, choc jak sie okazalo byl niewinny! Dlaczego to zrobil? Jak sam twierdzi policjanci podczas przesluchania mocno go pobili, spreparowali 'jego' zeznania i pod grozba dalszego bicia zmusili go do ich podpisania! Po pewnym czasie jeden z mieszkancow miejscowosci w ktorej doszlo do zabojstwa wygadal sie po pijaku, ze to wlasnie on, a nie oskarzony jest morderca! Policja zwinela tego drugiego, zrobiono badania DNA i okazalo sie, ze jest winny, a pobity pan zostal wypuszczony na wolnosc. Potem wystraszony komendant przelykajac sliny tlumaczyl sie przed kamera, ze policjanci nigdy nikogo nie bili, a pani prokurator trzeszac dlonmi twierdzila ze pobity przez policjantow czlowiek jest glupi i klamie! Psy i prokuratura zamykaja niewinych ludzi po to, zeby sobie poprawic statystyki!!!

tylko że różnica pomiedzy polską a dyktaturą jest taka że o takiej sprawie media sobie swobodnie piszą i nawet leci to w program tv pańśtwowej! w dyktaturze o takiej sprawie nawet byś się nie dowiedzial a dziennikarz badający zbyt dociekliwie taką sprawę sam by został spałowany, wrobiony w przestępstwo albo miał "wypadek" wiec nie poerdol :D choć dobrze że o takich sprawach piszesz bo trzeba nagłaśniać tylko troche przesadzasz:D

Gość Kolo90
Ty powyżej sama pierdolisz! Oglądałem ten program! Telewizja pokazała tę sprawę, ale reporterzy byli negatywnie nastawieni do poszkodowanego, a nie do policji i prokuratury, które wyraźnie nadużyły swoich uprawnień!

to już kwestia lekkiej manipulacji :D napisałem tylko apropo nicka autora...i sugerowania tym topikiem czy tez porównywania do dyktatury... w polsce , w demokracji są raczej odwrotne przegiecia znaaaaacznie częsciej gdy policjant boi się użyć siły, broni palnej bo będzie miał reporterów na głowie, wydział wewnętrzny, godziny przesłuchań, papierków do wypełnienia itd ogólnie stress...

Gość Słodka Taliana
Ten kraj to dno! Powinni zajebać każdego psa w tym kraju:O JP NA 30 BO SIĘ TROCHĘ BOJĘ:D

Gość Yachu Chrystman
policja to gestapo.

Gość Słodka Taliana
Na szczęście u mnie na osiedlu chodzą pospinani :D pamiętam jak kumpel pierdolnol kiedyś ssmanowi to wleciał do radiowozu:D

Gość Kolo90
Tym razem to znowu ja + ban x2 @ Chyba sam jesteś psem, że tak kłamiesz? A o tym jak w Łodzi pomylili mieszkania i zamiast bandziorów pobili niewinną rodzinę? Takich głośnych przypadków było w 2011 kilka! Tak na marginesie powiem ci cwaniaku, że jak miałem 14 lat byłem na komisariacie pszesłuchiwany jako świadek bójki! Mości pan sierżant tak mnie opierdalał jakbym Bóg jeden wie co zrobił! Na to wszystko patrzyła moja matka! Takich mamy bandytów w Policji i ty lizusku obecnej władzy możesz sobie gadać do ściany! Ludzie wiedzą, że polska policja to jedna wielka skorumpowana mafia, która nie robi tego, co do policji należeć powinno!