Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowa siostra

Matka z koleżanką knują intrygę by nie dopuścić do ślubu brata!!!

Polecane posty

Mój brat zaręczył się ze swoją dziewczyną parę miesięcy temu, a parą są już prawie 5 lat. Na maj planują skromny ślub i przyjęcie. Mama oficjalnie się wdzięczy do przyszłej synowej, niby jej pomaga, a tak naprawdę zbiera informacje żeby wraz z sąsiadką-przyjaciólką wymyślić coś co rozwali ich związek, bo mama wychodzi z założenia, że "matka traci syna gdy on się ożeni". Co o tym myślicie??

latem ubiegłego roku jechali na wakacje za granicę i mama wiedziała, że brat chce się oświadczyć- dlatego planowała zadzwonić do brata tuż przed jego wylotem i udawać, że ma atak serca, żeby nie polecieli, na szczęście wiedziałam co planuje i odcięłam ją od telefonu

Gość PotrzebującaMamaŚląsk
wspolczuje takiej rodziny uprzedz brata o intrydze

Powiedz o tym bratu. Twoja matka leczy się psychiatrycznie? :o

uważam,że mama musi porozmawiac z psychologiem, innego wyjścia nie widzę, skoro "atak serca" jest pomysłem na zepsucie zareczyn a Bóg wie co zrobi teraz przed ślubem. Normalna rozmowa nie pomoże.

mówiłam bratu, ale on trochę nie chce w to wierzyć, trochę uważa, że to niczego nie zmieni. Ale ja wiem, że matka jest zdolna do wszystkiego, chce sprawić, że narzeczona brata będzie miała powód by odejść.

ja z nią ciągle rozmawiam o tym ale te rozmowy kończą się awanturami... do psychologa nigdy nie pójdzie, bo to wszyscy wokół są chorzy a nie ona :O

Gość poliklinikka
a ma coś do tej dziewczyny, czy robi to dla zasady? rozumiem, jesli nie odpowiadałaby jej kandydatka - przynajmniej byłby wytłumaczalny powód ale jeśli robi to dla zasady to chyba ma spory problem sama ze sobą

Tylko i wyłącznie psycholog/psychiatra może jej pomóc. Idź sama do lekarza i opowiedz o tym co się dzieje w Twojej rodzinie.

Do dziewczyny ma chyba tylko tyle, że jest to kobieta, która "odbierze jej synusia" :O Dziewczyna naprawdę super, ma złote serce, pracowita, sympatyczna. I niestety nie zna jeszcze prawdziwej twarzy przyszłej teściowej, bo mama jest do niej w oczy przemiła. Ja już kiedyś chodziłam do psychologa, właśnie przez relację z mamą, mi pomogło ale wiadomo, mamie nie, bo ona na żadną wizytę nie pójdzie.

Gość będę szczera tym razem
to prowokacja ?!

Nie to nie prowokacja. Ale już widzę jak patologiczne i niewiarygodne dla innych musi być zachowanie matki że nie możecie uwierzyć, że to prawda...

Gość takie tam duperele nic więcej
współczuję żonie brata, mamusia uczyni piekło z jej życia....:(

Gość będę szczera tym razem
ty nie Heksunia jesteś ale HEKSA !!!!

zgadzam się z "adsaadsa" :) Niestety, ale jak nie lekarz to nikt jej nie pomoże,jeśli sobie coś ubzdurała i nie chce odpuścic to niestety .. ciężka sprawa.

Gość poliklinikka
Do dziewczyny ma chyba tylko tyle, że jest to kobieta, która "odbierze jej synusia" powiedz bratu i przyszłej bratowej :) spotkaj się znimi obojgiem i powiedz co wiesz i skąd masz takie przypuszczenia mamusi potrzebny jest dobry terapeuta, mogą urządzić mniejszą imprezę slubną żeby i na to starczyło :D