Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasiedługiegolotu

Poradnik jak nie nudzić się w samolocie w czasie długiego lotu

Polecane posty

Gość wczasiedługiegolotu

Zauważyłam tu takie pytanie i pomyślałam, że może być więcej osób, które mają taki problem, może napiszmy tu coś dla nich. Ja mam taki pomysł: Jakoś dosypać do jedzenia/picia podawanego pasażerom dużą ilość szybko działającego środka przeczyszczającego(oczywiście nie jeść tego/nie pić. A następnie zająć toalety(najlepiej wszystkie, w sumie nie wiem ile toalet może być w takim dużym samolocie długorejsowym, ja leciałam tylko małym przez max 2 h i nie byłam w tym czasie w kibelku :( ). Choć i bez tego zajmowania by się obyło, samolot np. nad oceanem a tu nagle wielka epidemia sraczki, wszyscy lecą do klopa a brakuje toalet :) sceny by były jak z filmu :) dawajcie swoje propozycje :)

Gość rytyuhshfghsh
W celu rozproszenia nudy w samolocie postępujemy zgodnie z poniższym schematem: 1.Wyjmujemy laptopa z torby i kładziemy na kolanach; 2. Powoli i spokojnie otwieramy go; 3. Włączamy; 4. Upewniamy się, ze osoba obok nas patrzy na ekran; 5. Włączamy przeglądarkę; 6. Zamykamy oczy, wznosimy głowę ku niebu i poruszamy bezgłośnie wargami; 7. Bierzemy głęboki wdech i klikamy na następujący link: http://www.thecleverest.com/countdown.swf 8. Widok miny osoby siedzącej obok i zaglądającej nam przez ramię - * b e z c e n n y *