Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość chrissu26

nadciśnienie tętnicze.. stosował ktoś lek NEDAL ??

Polecane posty

Gość chrissu26

Witam Mam problem z nadciśnieniem tętniczym. Jestem honorowym zasłużonym dawcą krwi.. Krew oddawałem regularnie przez 4 lata (zawsze co 8 tygodni), Powiedziano mi że zaprzestanie oddawania krwi jest bezpieczne i w każdym momencie mogę przerwać oddawanie. Oddawałem krew dla ludzi którzy tej krwi potrzebowali, miałem kontakt ze szpitalem, ojomem i oddawałem tym ludziom potrzebującym, nigdy honorowo niewiadomo komu. Postanowiłem przestać oddawać krew na jakiś dłuższy czas, i ... wylądowałem w szpitalu. Jestem młodym człowiekiem, pomogłem wielu ludziom a teraz sam potrzebuje pomocy. Czy lek Nedal jest Wam znany ? Brałem wcześniej Prestarium oraz Tritace Po prestarium moje ciśnienie wynosiło średnio 135/100 puls 100, Po Tritace (lepszy według mnie) wynosi średnio 145/80 puls 70, serce mi tak nie kołacze przy tym Tritace ale chciałbym bardziej obniżyć to górne ciśnienie krwi. Co mi powiedzie o tym Nedalu ? kolega mój go stosuje od 6 miesięcy i ma super ciśnienie 125/75 dobry puls, z seksem wszystko w porządku. Czekam na Wasze rady, może mi pomożecie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować