Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Czy zdrowa psychicznie polka moze zwiazac sie z wyznawca Islamu?

Polecane posty

wiem ze nie pisze na temat, odniosłam sie co do twojej wypowiedzi co do podrywu przez Hiszpanów i Włochów. Oczywiście nie moge założyć że wszyscy Hiszpanie są świetni albo że wszyscy są be. I nie chodzi tu o środki, jeden może sobie pozwolić a drugi nie, chodzi mi o intencje, o klasę w zachowaniu, o poświecenie.

dokladnie. nienawidze tego islamskiego bydła. panoszy się w Europie jak zaraza - jak Żydzi w XIX wieku? tak...chyba czekam na drugiego Hitlera,ktory by sie za nich wzial.;/

Hiszpanie sa wychowani inaczej. szczegolnie te pokolenie. sam fakt, ze wiekszosc popiera komunistow, tzn. popieralo, bo teraz prawica wrocila swiadczy o degeneracji (bieda zajrzala w oczy, to jak pieski wrocili do prawicy). pozycja kobiety jest jeszcze nizsza niz u nas. wystarczy zobaczyc co robia na wymianach, doslownie poluja na glupie gaski. polacy nie zachowuje sie tak na emigracji. nie lataja jak psy za kobietami, nie chodza do burdeli tak czesto. nie lubie tej mentalnosci. no ale sa wyjatki. no i generalnie jeszcze takie zwiazki sa akceptowane. ze wzgledu na podobna rase, i kulture. hiszpanki to juz powoli beda znane glownie z prostytucji. sami sobie zgotowali ten los dajac wladze komuchom. te linki co dal zeta. jakies nowe. tu widac co to znaczy inna kultura. w Islamie jest dozwolony seks z dzieckiem. o tym sie nie mowi, ale wiekszosc pedofili w UK to muzulmanie. dla nich to normalne. dla mnie polka, ktora sypia z facetem, ktory akceptuje pedofile jest chora psychicznie.

Gość hmmmhmmhmmmhm
Pedorita? Czy to była koleżanka Magrat Garlick, albo Niani Ogg, czy coś takiego?

Gość pytajacamarysia
zona....mozesz wyjasnic co to jest REHABILITACJA z fizyki?:P

Gość a ko tu otwiera
linki zety? chyba tylko ty:D

on czasami daje pojedyncze. tych spamow z polki z egiptu nie chce, ale te ciakawe, aktualne mozna poczytac. a to swieza afera. z tego tygodnia. okropne scierwo.

Gość malczo palczo
pfff jestem 5 lat po slubie z turkiem, praktykujacym muzulmaninem sunnita i jestem szczesliwa takze wal sie:)

Gość pytajacamarysia
hehe smiesznie wyszlo haha

"hmmmhmmhmmmhm Pedorita? Czy to była koleżanka Magrat Garlick, albo Niani Ogg, czy coś takiego?" prostuje, nie znam żanej Margrat Garlick ani zadnej Niani Ogg

ale Anglia to bagno. jak mozna tak narazac kobiety, nawet dzieci jak widac. powinni zrobic masowe deportacje. kurwa zeby dopuscic do takiej sytuacje, ze powstaja gangi pedofilow z budek z kebabami...

Gość numerowaaa
Prezes jak czytam takich rasistowskich prostakow jak ty to naprawde trace wiare w ludzkosc. Skad sie biora takie zakaly? Teraz mi sie przypomina dlaczego nie bylam na kafeterii przez pare dobrych lat, bo nie chce mi sie czytac wypowiedzi takich idiotow jak ty, ktorzy w dupie byli i gowno widzieli, ale mysla, ze sa najmadrzejsi.

Gość ropucha którą nikt nie wyrucha
ciezkie maja zycie te biedne biale kobiety co to wchodza w zwiazki z islamistami, ale tak na prawde twoja unoszenie sie Prezes na nic sie zda. tylko sie niepotrzebnie denerwujesz, zamiast zajc sie swoimi sprawami, praca, kobieta, rodzina? tym co jest dla ciebie wazne :) z twoich postow wynika, zes chlop, ktory posiada zwoje mozgowe, wobec tego nie rozumiem dlaczego zajmujesz sie bialymi kobietami, ktore zdecydowaly sie byc z ciapatymi. przeciez to jest ich sprawa. a moze jestes singlem? :) zorganizuje dla ciebie jakas rozrywke:) co ty na to?:)

Gość zaczarowany olowek1000
prezes nie ma kobiety i sie nie zanosi:D

ja sie nie denerwuje. no moze troche sie wkurzylem jak zobaczylem ten art. a pakistanskich pedofilach. ale tak, to prowadze dyskusje. bez nerwowo, a wyzywam z przyzwyczajenia. jaka rozrywke? mam ograniczone finanse.

zaczarowany olowek a tam od razu kobiety! kto by chcial kobiete, jak tu ropucha przygotowuje sie do zgarniecie ksiecia, ktory w dodatku jest prezesem! :):D (mama sie ucieszy, ze corcie trafila na dobra partie:))) zatem Prezes, wiem, ze masz ograniczone finanse, intelektualisci zwykle maja takie ograniczenia. nic sie nie martw mozesz zostac moim toy boyem. zagwarantuje mase niespodzianek za ktore sama zaplace. i juz sie tak nie podniecaj i nie unosc. na unoszenie przyjdzie odpowiednia pora. wiosna za pasem, juz slysze swoj rechot :))

Gość zaczarowany olowek1000
prezes ksieciem? Chyba kanalow :D

:) heheee auto powiadasz, czemu nie, ale pod warunkiem, ze sama wybiore marke. ano to jest prowokacja, kazdy rodzaj zalotow jest prowokacja. a co do kompromitacji, sie zobaczy. kobiety w tej kwestii sa bardziej bezpieczne niz mezczyzni, ktorzy zawsze musza (chca) udowadniac, ze stac ich na duzo. czesto nie mierzac sil na zamiary.

oczywiscie, ze gierka! jak inaczej mozna nazwac stosunki damsko-meskie? nick powstal przypadkowo, dziecinna rymowanka. calosc dosyc dowcipna wiec czemu nie :)

Uciekam spac. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy jeszcze skrobia na kafe :) Prezes my jeszcze pogadamy, jak uda mi sie wyskrobac chwile wolnego czasu na surfowanie po necie :)

Gość jezuuuss maria
wertyp ty zas o tym islamie? zmieniasz wiarę czy jak?

Gość jezuuuss maria
wiesz co, mój były muzułmanin nigdy mnie nie uderzył, ani nie prał mózgu, choc go bardzo prosiłam, ale on nic a nic