Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asienka2424242424

jak delikatnie powiedziec facetowi, ze nie chce byc jego dziewczyna?

Polecane posty

Gość asienka2424242424

Moj kolega powiedzial mi wczoraj ze jestem cudowna i spytal sie mnie czy chcialabym byc z nim, byc jego dziewczyna. Zatkalo mnie poczatkowo, a chwile pozniej doszla do nas moja kolezanka i juz nie bylo okazj zeby odpowiedziec mu na to pytanie. Dzisiaj rano dostalam od niego smsa, ze nie odp mu wczoraj i czy chce byc jego dziewczyna :O co mam mu odpisac, jak delikatnie powiedziec, ze nie chce byc ?

Gość aqqqqqqqqq
powiedz mu ze ma za małego

Gość tlye było o nas
napisz ze nie chcesz byc no ja pierdole do gimnazjum chodzicie ze o takie rzeczy jeszcze pytac trzeba?:O

Po prostu że nie jest w Twoim typie, że nie chcesz bo masz kogoś innego na oku, że nie jesteś na to gotowa, że działa za szybko, albo napisz "był powód dla którego Ci nie odpowiedziałam..."

Gość asienka2424242424
ale on ma autograf Justina Biebera i to mnie kreci,czuje przez to dziwne niezidentyfikowane swędzenie pusi.

Powiedz: miło, że się mną zainteresowałeś, ale wiem, że nic z tego nie będzie, bo jestem zakochana w kimś innym

Gość zakochany w asience
kobiety to jednak kurwy :(

Gość a juz myślałem, że dotyczy to
niech poda długość i grubość siusiaka we wzwodzie.

Gość zakochany w asience
18 cm we wzwodzie i 14 cm w obwodzie

Gość adelle222222
a nielepiej nieśmiertelne "pozostańmy przyjaciółki, kocham cie jak raczej jak brata?"

Gość Supremus Dux
powiedz mu, że to co masz w majtkach nie jest dla niego.

Gość ngfhfghgf
napisz mu, że nie czujesz do niego czegoś więcej i nie wyobrażasz sobie zbyt jego w innej roli niż kolega, że chcesz w nim mieć przyjaciela i nie chcesz tego zepsuć nieudanym związkiem

Gość vans
ahhahahhahahahahhahahhaahahhahahha omg ahhahahahahahhahahhahahahha az mi ziemniaki w piwnicy gniją jak czytam tego typu tematy ludzie ogar kurwa o to ma być lepiej sie nie zgadzaj bo za 3tygodnie będziesz pytać "jak mu pow. o ciąży " hahhahahahahh A LEKCJE ODROBIONE ??? do nauki !!!

Gość jacy wszyscy mądrzy ......
Ciężko konkretnie na pytanie odpowiedzieć? Jak się kogoś nie chce urazić i wpędzić w kompleksy, to nie takie proste. JA odpisałabym coś w stylu, że dziękuję za miłe słowa , traktuję to jako komplement, jednakże wolałabym, żebyśmy zostali na stopie koleżeńskiej jednak. Bez tłumaczenia, że ktoś inny się podoba, że nie chcę z nikim być, czy coś tam, kłamstwa i krętactwa wyłażą. Jak będzie mocno ciągnął o powód, to powiedz wtedy, że nie umiesz traktować go inaczej jak dobrego kolegę, a próba bycia razem, biorąc pod uwagę to co czuje i z tym, że ty tak nie czujesz, mogłaby go zranić, a po co ? Lepiej niech zna prawdę od początku. Wiadomo, ze się uniesie honorem, czy obrazi nawet, trudno. Unikać odpowiedzi nie możesz wiecznie.

Gość ddffdfgfgf
powiedz ze jestes lesbijką