Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grace.

35-latki - stare czy jeszcze jare???

Polecane posty

Gość grace.

hej, topik kieruję do babek w wieku 35 lat własnie. Ja mam 34, pod koniec tego roku skończe 35 ;-) Pewnie jak ten tekst przeczyta jakas 15-20-latka, pomysli: "stara dupa", ale ja naprawde mam momentami pstro w głowie, czuje sie młodo i chyba tak tez wygladam... Mam męża, 3 dzieci, skończyłam studia (w innej kolejności :-P ), w tym roku wracam do pracy po odchowaniu dzieciaków. A jak jest u Was??? Jak się czujecie? Jak o siebie dbacie??? Piszcie kobity, powymieniamy uwagi i doświadczenia ;-)

Kochana ja mam 40 lat a czuje sie tak jak bym na 18-tce stanela :P Starzejemy sie tylko cialem a duchem wciaz jestesmy mlodzi ;)

Gość Wooly
No coz mnie w wieku 35 lat zachcialo sie byc mama:) Sama sie czasem zastanawiam ile ja mam lat, bo po prost trudno mi uwierzyc, ze czas tak szybko leci - a ja nie nadazam :D

Gość nerba
jednak czas leci a ja się czuję jakbym miała 20 lat i najgorsze jest że wiel wymusza pewne zachowania. lubie się wygłupiać, smiać ale nie wypada

Gość bemar76
35-latki stare? Absolutnie! Ja pod koniec roku tez kończę 35-lat i wcale się tak nie czuję. A wręcz odwrotnie. W zeszłym tygodniu powiedziałam w pracy nowej osobie, że pracuję już 14 lat. Przez cały dzień chodziła za mną ciągle pytając dlaczego ściemniam. Podobno wizualnie dano mi 2 lata pracy :-). Oby tak dalej. Grace piszesz, że czasami masz pstro w głowie - to tak jak ja! Jak się nakręcę to dobry dzień murowany. Jak podstrzelona małolata. A poza tym... podobno mamy tyle lat na ile się czujemy. Moje noworoczne postanowienia powoli się spełniają: - 8 kg mniej - garderoba w połowie wymieniona ( zmieniony styl ) - buty na szpilce kupione Jeszcze tylko znalezienie swojej fryzury. Najważniejsze żebyśmy same sobie się podobały, to już połowa sukcesu!!!

Gość Wooly
Jak juz sobie tu tak gadamy to chyba Was o cos zapytam. mam powazny problem choc z pozoru sytuacja wyglada komicznie. Pomozecie?

Gość A ja mam 37
i również nie czuję się stara :-)

Gość A ja mam 37
Wooly Ja też zastanawiałam się nad kolejnym maleństwem, ale jednak zrezygnowałam

Gość oj młode młode
a jakie słodkie..... :classic_cool:

Gość Wooly
Moja ma juz 3 lata :)

Gość grace.
bemar76, ja udalo ci sie zrzucic 8 kilosów? ja tez bym chciala, no chociaz z 5, kupilam orbitrek, biegam na nim co drugi dzien, ale poki co waga niewiele drgnela, w obwodach moze troche, ale chcialabym wiecej. O fryzurze tez myslalam, ale jeszcze jedno mi w glowie - nie smiac sie prosze, ale zakladam aparat orto :-D

Gość A ja mam 37
Ale ogólnie jest taki stereotyp,że kobieta przed 40 z dziećmi uchodzi za zaniedbaną, zmęczoną życiem...

Gość A ja mam 37
Ja mam 16,12 i najmłodsze 8 lat.

Gość dfvgrefgrv
ja mam 32 i czuje sie staro choc wygladam duzo mlodziej. No i ciala to niejedna nastolatka moglaby mi pozazdroscic a oczywiscie mam 2 dzieci:0

Gość A ja mam 37
grace. Nie będziemy się śmiać, ale w tym wieku to chyba strata pieniędzy

Gość oj młode młode
znajduje sobie kochanka i już jest młodsza :D

Gość dfvgrefgrv
majac 20 lat to rzeczywiscie o takich po 30 myslalamz e to juz stare raszple ale zauwazylam ze mezczyzni duzo czesciej wola kobiety po 30 bo sa duzo bardziej kkobiece, pewne swego i wgl

Gość grace.
Ponoc nie, ja nie mam jakiejs wielkiej wady, bardziej to moje widzimisię :-P

Gość jedna lśniąca łza
Ja mam 30 i w żadnym wypadku nie czuje się stara. Wręcz przeciwnie, czuję się cudownie :D Dojrzała, kobieca. Dzieci brak i jest mi z tym bardzo dobrze :D

Gość A ja mam 37
dfvgrefgrv Ja sama jak miałam 20 to byłam ,,cicha ,szara myszka", przed 30 mi odbiło he he

Gość kamelka39
heh...ja w tym roku kończę 40 i stara to się na pewno nie czuję:) ostatnio na aerobiku jak powiedziałam ile mam lat to laska ..7lat młodsza ode mnie omal nie padła....do dziś mi nie wierzy:)

Gość dfvgrefgrv
A ja mam 37 powiem Ci, ze ka właśnie zauwazylam (jestem sama) ze mam dużo większe powodzenie teraz niżeli przed 30

Gość dfvgrefgrv
i szczerze to nie che mi sie juz zyc

Gość bemar76
Grace przeszłam na dietę owocowo - warzywną. I tylko to ale za to do woli. Zaczęłam razem z koleżanką i razem skończyłyśmy. Wytrwałyśmy prawie cztery tygodnie i jesteśmy z siebie dumne! Na koniec miałam wszystkiego dosyć i powoli zaczęłam wprowadzać normalne jedzenie. Bez białego pieczywa, niewiele mięsa, raczej ryby i dalej warzywka i owoce... Warto spróbować. Z mojego towarzystwa już sześć osób zabrało się za to!

Gość kamelka39
a tak szczerze dziewczyny to uważam że lata tak od 34 to moje chyba najlepsze....ciekawe jak będzie dalej:)

ale wszystkie e na pomarańczowo co by nie było która co napisała nie :P

Gość kamelka39
bemar....zainspirowałaś mnie tą dietką:) 8kg w 4 tyg???? super!!! na obiad sałatki???? owoce wszystkie??

Gość A ja mam 37
Przecież nic takiego nie piszemy :-)

jeszcze :) a mnie urosła ciastolina na brzuchu i nie chce odejść i co :(