Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wa43yu5r6u

normalnych lasek już nie ma i nie będzie bo takie czasy

Polecane posty

Gość wa43yu5r6u

gdzie poznać normalną laskę , ja pierdziele !!! czy one dawno wyginęły czy jak.Wszystkie które poznaje to są wredne, odpryskują coś na odczepnego, nerwowe, głupie, no po prostu ja nie wiem co się stało.Wszystkie bez zainteresowań, żyją tylko z dnia na dzień, szkoła, dom, szkoła, koleżanka, dom, szkoła, impreza, dom..Czy fajne dziewczyny już kuźwa wyginęły łeeee

Gość .............. :p .
A ją jestem normalną dziewczyna i mam takie zdanie że normalnych facetów już nie ma .

Gość dere222
ja mam identyczne zdanie jak ..............:P :)

czyli po prostu nie umiecie szukać, albo jesteście tak niecierpliwi i trudni do zniesienia :)

Gość wa43yu5r6u
najlepiej jakbym spotkał ponętnego murzyna z max kaszaną.

Gość komin_iarz
autor ma rację, gdy nadchodzi upragniony weekend to milion kobiet myśli tylko o jednym, o integracji i gdzie się zabawić, wypić kilka drinków na koszt frajera, gdzie poszaleć , czy założyć stringi do pończoch pod miniówę a może nic a może on zapobiegawczo weźmie gumki ale jednak trzeba się zabezpieczyć i łyknąć zapobiegawczo przed imprezą oby tylko niczego nie dosypał do browaru , takie teraz kompleksy mają kobiety ale gdy już wejdzie wgłąb to niech szybko nie wychodzi :)