Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegepipka

Dlaczego niektórzy na samo słowo "wegetarianin' reagują agresją?

Polecane posty

Gość wegepipka

Naprawdę nie mogę tego zrozumieć. Na przeróżnych forach, pod wegetariańskimi pytaniami jest pełno wypowiedzi obrażających autora, wyzywających go tylko za to, że nie je mięsa. No przepraszam, ale coś takiego chyba kwalifikuje się do leczenia psychiatrycznego. Jestem ateistką i jak ktoś mi mówi, że jest religijny czy ze idzie do kościoła to przecież ostatnie co by mi do głowy przyszło to się z niego naśmiewać czy wyzywać. Co mnie, do cholery ciężkiej, obchodzi co robią inni? Wegetarianie nikomu krzywdy nie robią, więc nie rozumiem całej tej nagonki... :o

Gość wegepipka
Nawet na kafeterii jak widziałam jakieś tematy związane z wegetarianizmem to zaraz ktoś się wypowiadał, że to nienormalne i w ogóle :o

Gość AntyNWO
A dlaczego wegetarianie zachowują się jak sekta, prowokują, atakują i wyzywają tych, co jedzą mięso? Dlaczego chcecie narzucić ludziom swoją ideę i swój styl? Dlatego jesteście nietolerowani, bo sami nie tolerujecie innych!

Gość AntyNWO
A to dziwne autorko, bo wielu z tych, co atakują i wyśmiewają Katolików to wegetarianie, obrońcy zwierząt i new age'owcy w ogóle. Może i ty jesteś tolerancyjna, ale większość tobie podobnych nie. I to właśnie oni prowokują konflikty.