Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JDWQDFIO

Podobno wygladam,jakbym byla innej narodowosci

Polecane posty

Gość JDWQDFIO

kolezanka dzisiaj mi tak powiedziala,ze wygladam jakbym byla innej narodowosci,ze nie mam przecietnej urody i zawsze jej sie podobala... zaczelysmy rozmawiac na temat kompleksow i ona z takim tekstem:o podobno mam ciemna karnacje i wgl ale mam kompleksy bo wg mnie mam niewymiarowa twarz ;/ nie raz uslyszalam ze jestem brzydka... chciala mnie pocieszyc?

Gość JDWQDFIO
niestety swojego zdjęcia nie zapodam, bo nie jestem pewna czy nie ma tutaj gdzies moich znajomych :D a po drugie - jesteście nie szczerzy :P

Gość nie wiem, ale podbijam temat
zarzuć fotę na maila: rising_moon2011@hotmail.com oceniłam już wiele osób. i jestem obiektywna.

rising-moon2011@hotmail.com

Gość JDWQDFIO
ale nawet jakbym byla paskudą to mi tego nie napiszesz :D

Gość JDWQDFIO
tak tylko mowisz:P

chcesz się założyć? :P szczerze opiszę Twoje wady i zalety. niewiele ryzykujesz- prawdopodobieństwo, że Cię znam, jest minimalne.

Gość gytdyt
lubie żydowską urode, taka jak np Jennifer

Gość Ganta
Jesteś na kafe, możesz wyglądać jak miss, dla nas i tak będziesz wyglądać jak gówno. Ale skoro masz ciemną karnację...to faktycznie jesteś podobna do gówna :O

Gość JDWQDFIO
No dobra,wysle, ale mega szczerze nawet jesli wg Ciebie jestem paskudą.A nie ze zrobi Ci sie mnie zal i napiszesz delikatnie :P

mega szczerze będzie. bój się :classic_cool:

Gość JDWQDFIO
okej okej ;D poczekaj jeszcze chwilę, bo zamula mi internet strasznie

spox.

Gość JDWQDFIO
Ganta nie widzialam Twojej odp, takie uroki kafe,coz, za to jak ktos brzydki to slodza;p

Gość JDWQDFIO
a poza tym jakiej plci jestes???(pytanie do osoby ktorej wyslalam emaila)

płci żeńskiej :P wysłałaś na dobry adres? bo nie doszło. w pierwszym poście się machnęłam, drugi mail to ten właściwy.

Gość JDWQDFIO
wysłałam na ten w 2 poście co jest, u mnie w wysłanych jest,odswież albo poczekaj chwilę bo dopiero co poszlo :P

hej, już Cię kiedyś oceniałam :classic_cool: wysyłałaś mi foty z 10945@wp.pl :P

Gość JDWQDFIO
haha :D no,mozliwe,ale tym razem nie prosilam o opinie :classic_cool:

Gość JDWQDFIO
wiesz co ale jak patrze w emaile to nie mam od Ciebie zadnego :P

+ gładka cera, zero wyprysków i świecenia się pełne, zmysłowe usta- zajebiste! ładny kolor oczu, z obwódką gęste, błyszczące włosy duże cycki - nadwaga (ok. 10 kg) duży nos małe oczy masywna, męska szczęka i duża głowa dziwny kształt brwi (do wyregulowania!) faktycznie nie wyglądasz na Polkę :P

ja piszę tylko tu, na Kafe :P

Gość JDWQDFIO
jak schudne to tez ubedzie mi cyckow :(:P wlasnie ta twarz mi sie nie podoba, za masywna jest, nie wiem znasz sie na tym moze jakos? moze komus doradzalas czy cos... jakas fryzura,makijaz,nie mam pomyslow. czyli podsumowujac na przecietna sie zalapie:) i co jest najbardziej we mnie odstraszajacego? co sie najbardziej rzuca w oczy? nic wiecej nie widzisz?

Gość JDWQDFIO
dlaczego nie wygladam na Polke?

na zdjęciu w niebieskiej koszuli w kratę masz fajnie wyregulowane brwi- o niebo lepiej! serio, idź szybciorem na hennę i regulację. w ogóle masz zbyt duży odstęp między jedną brwią, a drugą i kiepski kształt. kosmetyczka sobie da z tym radę. dla mnie najbardziej rzuca się w oczy jednak nadwaga. przez nią masz męskie, masywne ramiona. po schudnięciu zmniejszy Ci się także twarz, siłą rzeczy (ubędzie tłuszczu) masz masywną twarz- można skorygować kształt fryzurą. dlatego polecam Ci zaoszczędzić kasę i iść do zajebistego fryzjera- niech dobierze odpowiednie cięcie. zdziwiłabyś się, jak wiele może zmienić fryzura. bardzo ładnie się malujesz, naturalnie, starannie. może podkreśl bardziej kości policzkowe, wtedy Twoja twarz zostanie jakby przedzielona na pół, dzięki czemu optycznie będzie się wydawać mniejsza :P jeszcze odnośnie fryzury: odradzam wszelkie opcja pt. "włosy do góry"- kucyki, koki, itp. ładnie Ci w rozpuszczonych włosach, tak, jak na focie w niebieskiej koszuli. opaskę też sobie daruj- optycznie powiększa czoło.

możesz też poeksperymentować z mocniejszym makijażem oka, np smoky eyes. bardziej wyraziste oko = mniej wyraźny nos. usta masz megazajebiste- możesz robić z nimi, co zechcesz. super kształt, wielkość i kolor. spróbuj zmniejszyć nos bronzerem, poczytaj o tym w necie. są dwie możliwości- modelowanie boków nosa i modelowanie tego "siodełka" 1. http://geniusbeauty.com/wp-content/uploads/2009/04/estee-lauder-bronze-goddess.jpg 2. http://www.sugarscape.com/userfiles/rachelbilson%282%29.jpg pousuwaj spacje :P

Gość JDWQDFIO
Dziękuję Ci bardzo :) Jeszcze dopytam jeśli już mam okazję:) Duzo osob mowi mi ze w kitku wygladam ok tyle ze wlosy zaczesane na bok a nie do gory ;) wiec nie wiem juz. Kolczyki kola pasuja mi do takiej twarzy/? Jezeli znajde zdjecie to czy moglabym Ci jeszcze podeslac?> z brwiami ktore mam teraz zrobione

to wrzuć zdjęcie w kitce z włosami na bok :P w każdym razie fryzury do góry odpadają. c.d. jutro ;)