Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcepanowa......

Sex oralny, a moralność

Polecane posty

Gość Marcepanowa......

Mam 28 lat i kocham sex oralny, większość kobiet uważa, że to obrzydliwe lub można go uprawiać jak się jest po ślubie. Ja go po prostu lubię. Jednak nie mogę nazwać siebie puszczalską, czy zwykłą ulicznicą. Owszem jak jest impreza zdarza mi się, że z facetem który mi się podoba wyląduje w WC. Jednak nie daje się dotykać i nie uprawiam normalnego seksu. Uważam, że sex oralny jest trochę jak całowanie tylko bardziej prowokacyjny.

Gość ?CCC
OWSZEM JEST OK ALE NIE Z OBCYM KOLESIEM I W KIBLU A FUJ

Gość Aneta aneta aneta
Wylizywanie penisa facetowi którego nie znasz i to w wc to coś zbliżonego do całowania? :D Prowo bardzo marne.

Gość Marcepanowa......
Mówię, że ja nie mam z tym problemów jak ty.

Gość Marcepanowa......
Nie każda musi być święta z złączonymi nóżkami, a sex wtedy kiedy ma się stałego chłopaka. Poza tym ja nie daję się dotykać, a seksu normalnego nie uprawiam

Gość ritka..
i tak jesteś szmatą :D

Gość Marcepanowa......
Wiem przecież zapomniałam na forum to są same katoliczki ze spawaną szparą.

Gość Aneta aneta aneta
Bo ci faceci mają więcej rozumu niż ty :classic_cool: Oni tylko mają przyjemność obciągania, bez narażania sie na zebranie syfu, ciebie nie macaja bo sie brzydzą. ;) Powodzenia dziś sobota, mam nadzieje że sie zabawisz hahahahha

Chociaż byś pana do domu zabrała i sama z tego troche bardziej skorzystała, ale kible w knajpach to juz chyba najgorsze co może być.

Gość ja tez ,,,,,,,,,,,,,,
I co ty masz za przyjemnosc z tego ze zlizujesz jakiemos obcemu kolesiowi resztki uryny z jego fiuta....bleeeeeee, ale kazdy ma swoja moralnosc, po co tu piszezsz zebysmy ci napisali ze tak to jest ok, dla mnie nie jest, ale to ja ty rob co chcesz, nie musisz sie tlumaczyc.

Gość ritka..
nie próbuj sie podbudowywać takimi żałosnymi stwierdzeniami. Sa tu dziewczyny,które mają troche szacunku i moralności a nie myślą macicą i robią burdel z swojej gęby jak ty:D

Gość hefre
obrzydlistwo , obcy facet i nic nie robic tylko wkładac sobie do mordy jego fujare może jakis brudny, moze aids, może ma prosaki , może bakterie kałowe mi sie w głowie nie miesci żeby do swojej jamy gebowej wkładać taki syf w zwiazku ok ale byle komu to jest jakas choroba psychiczna i jeszcze za darmo

Gość Marcepanowa......
Tak myślałam, wy potraficie tylko pod kocem i jak światło zgaszą. A później jestem w ciąży, zakłamane moralistki.

Gość hefre
dlaczego ? uprawiamy piekny seks ze swoim partnerem i w świetle ty ty sobie dopowiadasz

Gość ritka..
widać ona lubi ten sport:D koniowi tez by pewnie obciagala xD stwierdzenie katoliczki bla bla same mowi o jej 'intelekcie'

Gość Marcepanowa......
Koniowi to ty widać obciągałaś i na tym się skończyło bo nic więcej już się nie trafiło. Żal ci dupę ściska.

Gość ritka..
Dopowiada bo chce sie dowartościować,jej żaden porządny nie chce:D smutne ma laska doświadczenia haha. Ja mam zajebisty seks z moim tz i nie musze jakims dziwkarzom w kiblu obciagac,żeby mieć wgl życie seksualne:D

Gość hefre
i jeszcze niby zazdrościmy ci że liżesz brudne siurki w kiblach ? hahahaha :D

Gość Aneta aneta aneta
Mam więcej szacunku do dziffki przy drodze niż do takich kobiet które by sie dowartościować wylizują facetow w wc.

To już lepiej obciągaj swoim kolegom których znasz, jeśli takich masz... mniejsze ryzyko choróbsk niż obcym dziadom.

Gość ritka..
musze cie rozczarowac nie mam takich kure.wskich zapedów jak ty:D

Gość hefre
my jestesmy damami, chodzimy do restauracji, bawimy się ze swoim przystojnym mężczyzną i prowadzimy życie na poziomie nie musimy byle komu obciągać w kiblach na imprezach żeby nmieć zycie seksualne jak to powiedziała ritka :D

Gość ritka..
haha hefre dokładnie:D

Ale dobrze ci faceci mają, idą na impreze, nawet sie nadymać nie muszą, a z krzyża sobie spuszczą...

Gość rshbgery
nie no sory ja tez kocham sex oralny ale dla mnie to juz czysta forma kurestwa byle komu obciagnac. swojemu facetowi zmila checia a le obcemu i to w brudnym byle jakim kiblu?? szacunku laska do siebie troche wiecej

Gość ritka..
nawet myc nie muszą bo taka mu wyliże do czysta :D

Gość ritka..
swojemu,jasne. Dla mnie,i tu mnie wyśmiejecie,okazanie miłości,akceptacji względem niego. Bardzo intymne zbliżenie,w którym okazuje mu,że kocham jego ciało,być tak blisko,sprawić mu przyjemność.

Gość rshbgery
dziwie sie tym kbietom bleeeee ale dla facetow na cale szczescie takie oblesne laski istnieja